Hogy tudok olyan nővé érni majd, hogy a társadalom, nemzet számára hasznos legyek?
Figyelt kérdés
Lány, 18 éves2010. febr. 16. 16:38
1/23 anonim válasza:
Tanulj, képezd magad, találd meg a számodra legmegfelelőbb hivatást, találd meg életed párját egy tisztességes, hozzád illő férfi személyében, szülj gyerekeket, és neveld őket úgy, hogy nyílt szívű, okos és becsületes emberré cseperedjenek.
2/23 anonim válasza:
Nincs egy nővéred? Neki és csak személyesen, hogy ....!
4/23 anonim válasza:
előző vagyok bocs elírtam szóval ne lépj be a jobbikba
5/23 anonim válasza:
ne menj hozzá cigányhoz vagy zsidóhoz..
6/23 anonim válasza:
Engedje meg a világ hogy bemutassak egy magyar állampolgárt: ma 17:00
Kérem ez magyarország és ilyen a magyar ember!
7/23 anonim válasza:
Hordj kizárólag piros-fehér csíkos (árpádsávos) cicanadrágot piros-fehér pulóverrel. Amikor maszturbálsz, gondolj Wass Albertre. S használd gyakran a "zsidó qrva anyádat" kifejezést.
Hát nem is tudom?
Talán még mindig jobb, mintha szivárványlatexben, vonaglana az Andrássy sarkon! A nyáladzó barátnőét pdig kéjesen biztatná, hogy egy keresztel kényeztesse, miközben Esterházy disznaj magyarjaival heccelné a devianciára nem hajlamos tömeget!
8/23 A kérdező kommentje:
Elég van dolgokat írtok... Arra meg ne biztasson senki, hogy ne lépjek be a Jobbikba, már megtörtént, nem bántam meg.
2010. febr. 16. 17:15
9/23 A kérdező kommentje:
* vad dolgokat
2010. febr. 16. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!