Ki számít jól keresőnek manapság? "gazdagnak"
Kinek mi számít jónak, én 350 ezer körül keresek havonta, és nagyon, nagyon, nagyon messze vagyok attól, hogy gazdagnak érezzem magam. Igaz, nem probléma, ha a boltban meg akarok venni mondjuk valami drágább francia sajtot, de például ha minden héten el akarnám vinni barátnőmet egy tűrhetőbb étterembe, az már komolyabb érvágás lenne. Arra meg bőven nem elég ez a pénz, hogy pl. egy jobb fajta kocsit megvegyek.
Szerintem havi 800 ezer körültől számíthat ma valaki viszonylag gazdagnak Magyarországon, de az is csak akkor, ha hosszú éveken keresztül tényleg minden hónapban bejön ez a jövedelem.
Gazdagnak az szamit, akinek nagy vagyona van. Jomodunak az akinek jol meno vallalkozasa van.
Aki fizetesbol el, az a legritkabb esteben gazdag, maximum jomodu, de egy vallalkozohoz kepest jelentosen korlatozottabbak az anyagi lehetosegei.
Magyarorszagon is meg lehet keresni alkalmazottkent havi 800e-1mill brutto korul, vezeto pozicioban tobbet is. Ezzel maximum jomodu az ember, de nem gazdag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!