Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy képes valaki olyan...

Hogy képes valaki olyan pártot támogatni, mint a Jobbik?

Figyelt kérdés

100 éves témával foglalkoznak( Trianon) és a trianoni döntéseket olyan emberek hozták,akik még akkor tervben sem voltak,stbstb... Mégis menő dolog szidni a franciákat..

Meg a sok gyűlölködés,amit csinálnak ahelyett,hogy arra buzdítanák a többi pártot,hogy fogjanak össze... Ők is ugyanúgy széthúzóak.

A sok gyűlölködés a melegek ellen,a téma szőnyeg alá söprése. mert aztán az nagyon meg fogja oldani ezt a kérdést,ha a szőnyeg alá rakjuk..

És még csomó mindent lehetne sorolni.

2015. márc. 18. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
# 52 Demagógia.
2015. márc. 18. 22:37
 52/76 anonim ***** válasza:
86%

"Ha megszavazták volna..." "ha ők lettek volna hatalmon..." Túl sok a "ha..." márpedig történelemben nincs ha. Vagy volt, vagy nem volt.

S ha már történelem, válaszolnék a 41. kommentedre:

Azt ugye tudod, hogy a 150 éves török uralmon és a tatárjáráson kívül pont Mátyás alatt szenvedett legtöbbet a nép? Persze, utólag pozitív uralkodóként látjuk, azonban már-már elviselhetetlen adóterheket akasztott a kor embereinek nyakába, amit nem győztek fizetni. Az Osztrák-Magyar Monarchiának pedig kis költői túlzással azt köszönhetjük, ahol most vagyunk.

2015. márc. 18. 22:41
 53/76 A kérdező kommentje:

"Ha megszavazták volna..." "ha ők lettek volna hatalmon..." Túl sok a "ha..." márpedig történelemben nincs ha. Vagy volt, vagy nem volt. "

Majd amikor a meleg haverod is beviszik a börtönbe,mondván,tudják jópáran róla,hogy meleg.. Na majd akkor olvasgasd vissza amiket ide irogattál,és okulj belőle okés?

2015. márc. 18. 22:44
 54/76 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem viszik börtönbe a meleg ismerőseim, akkor viszont te olvasgasd vissza, amiket ide írtál. Okés?

Most őszintén, ezzel most mennyire vagyunk előrébb a beszélgetésben? 6 oldalon keresztül ismételgetted ugyanazokat az érveidet, amiket már csontszárazra cáfoltunk, ezután pedig jössz efféle "akkor... ha..." feltevésekkel.

2015. márc. 18. 22:51
 55/76 anonim ***** válasza:
66%

figyelj. nekem nincs bajom a melegekkel, de miért nem tudnak simán titokban ellenni, anélkül hogy bárki is tudna róluk? én se megyek ki az utcára és tüntetek meg miegymást csinálok, hogy tiszteljenek csak mert hetero vagyok. Én sem samciznék/közösülnék nyilvános helyen a barátnőmmel mert az rohadtul nem tartozik másra csak 2 emberre. Jogokat akarnak? milyen külön jog kell nekik? már minden alapvető joguk megvan adva nekik mint minden egyes embernek.

és amúgy is. az a történelmes szövegnek semmi köze nem volt a melegekhez.

2015. márc. 18. 22:54
 56/76 anonim ***** válasza:
,,...de miért nem tudnak simán titokban ellenni, anélkül hogy bárki is tudna róluk?" Azért ezzel sem értek egyet, nálam ez már a ló túloldala. Szerintem egyáltalán nem gáz, ha 2 lány vagy srác kézen fogva megy az utcán, esetleg elcsattan egy csók, hiszen az a szeretet jele. A gyerekek meg nem fogják ,,elkapni tőlük" ugyanis ez nem valamiféle vírusos betegség. A többi résszel nagyjából én is egyetértek. :)
2015. márc. 18. 23:08
 57/76 anonim ***** válasza:
58%
én nem is mondom, hogy vírus, de a magán élet az csak x emberre tartozik (ha valami orgián vesz részt akkor nyilván nem 2 az a szám) de nekem alapból a heteró féle csókkal is bajom van az utcán. legyen az az ő saját dolguk. mondjuk lehet túlságosan begyöpösödött agyam van
2015. márc. 18. 23:13
 58/76 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, csak a mi revíziós törekvéseinket ítéled el a vagy mások revíziós törekvéseit is nevetségesnek tartod ?

Most miért próbálod mindenáron bizonyítani a homofóbiát ? Netán látesn / nyílt homokos vagy, vagy csak szimplán zavart viselkedésű ?

2015. márc. 19. 01:00
 59/76 anonim ***** válasza:

Kérdező !!! nyilvánvalóvá vált,hogy provokálni akarsz...Milyen jogon sértegetsz másfél millió embert azzal,hogy "szélsőjobbos csürhének" nevezed őket???

Ne provokálj és ennek jegyében figyelmedbe ajánlom ezt a kis nótát.

[link]

2015. márc. 19. 08:34
 60/76 anonim ***** válasza:
Kérdező, jusson eszedbe, hogy az utolsó két komment írója nem Jobbikos képviselő, s nem a párt álláspontját képviseli. Pont az ilyen emberek ássák alá a pártot, ugyanis az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy az összes szavazó ilyen mentalitású, csak mert vannak ilyenek is.
2015. márc. 19. 12:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!