Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy képes valaki olyan...

Hogy képes valaki olyan pártot támogatni, mint a Jobbik?

Figyelt kérdés

100 éves témával foglalkoznak( Trianon) és a trianoni döntéseket olyan emberek hozták,akik még akkor tervben sem voltak,stbstb... Mégis menő dolog szidni a franciákat..

Meg a sok gyűlölködés,amit csinálnak ahelyett,hogy arra buzdítanák a többi pártot,hogy fogjanak össze... Ők is ugyanúgy széthúzóak.

A sok gyűlölködés a melegek ellen,a téma szőnyeg alá söprése. mert aztán az nagyon meg fogja oldani ezt a kérdést,ha a szőnyeg alá rakjuk..

És még csomó mindent lehetne sorolni.

2015. márc. 18. 20:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
94%

Én nem vagyok ,,jobbikos", azonban az előző választáson rájuk adtam a szavazatom, le is írom, hogy miért:

Szerintem az egyetlen párt, amelynek hitelt érdemlő programja van és tagjainak vannak elvei, amelyhez ragaszkodnak is. Persze a programra lehet azt mondani hogy egy vicc, de a jelenleg parlamentben levő pártokét mind elolvastam, s mindben találtam olyat, ami szöges ellentétben állt a nézeteimmel a Jobbikét (és talán a Fideszét) kivéve.

Azt is jó dolognak tartom, hogy nem egy neonáci rasszista párt, s élén egy normális, széles világnézetű értelmiségi ember áll, aki képes kifejezni magát, s nem kell minden második mondatát jegyzetből olvasnia. A gyűlölködésről pedig annyit, hogy a rasszista és nem odavaló embereket már évekkel ezelőtt kipaterolták a pártból, az utóbbi hónapokban már csak 1-2 évekkel ezelőtti rég elfeledett magánlevelezéssel, vagy videókkal tudják támadni őket (de már ez sem jellemző, a többi párt is elfogadta őket legitimnek talán a DK-n kívül).

Egy másik abszolút szimpatikus párt számomra az LMP, azonban a cigány-felzárkóztatási és a gazdasági (főképp az energiaszektor) programjukkal egyáltalán nem értettem egyet (tudom, pont ezeket szokták a Jobbiknál cikizni). Nem tartom jó ötletnek, hogy még

inkább támogassuk a kisebbséget, s egyre több pénzt adjunk nekik a semmire. Az utóbbi 20 év megmutatta, hogy mire mentünk vele (habár az utóbbi 2 Fidesz kormány szerintem jó irányba mozdul) Az energetikával az a gondom, hogy jelenleg egyszerűen nem megvalósítható, amit akarnak. Oké, ne legyen Paks 2, akkor legyenek vízerőművek. Ja, hogy azokat is elítélik és nem létesítenének a vízszennyezés miatt? Ha az összes búzaföldet és legelőt betelepítenénk napelemekkel és szélerőművekkel, akkor sem termelnénk annyi áramot, mint egy Paks 2-vel (oké, ez talán kicsit költői túlzás, de a lényeg azt hiszem átment. Elképesztő beruházások kellenének, nem megtérülő dolgokra, ugyanis a közhiedelemmel ellentétben a napelem pl. egyáltalán nem térül meg, ha fogyaszói áron van)

A szőnyeg alá söprést én inkább a cigánykérdésben látom, s nem a Jobbik részéről. Nem tartom magam rasszistának, azonban 18 éven keresztül láttam és megéltem, hogy mi folyt Borsodban, s hidd el, nem volt túl szemrevaló látvány és élmény. Eltakarodtam onnan amint lehetett.

2015. márc. 18. 21:25
 22/76 A kérdező kommentje:

Most komolyan mi nektek a megfelelő alternatíva?

Kilépés az EU-ból ? Csődbe megy az ország.

Melegellenes törvények ? Megint csak a gyűlölködés.

Trianoni békeszerződés újratárgyalása úgy,hogy már nem is élnek azok,akik meghozták ezeket a döntéseket ?

Jól vagytok emberek ? :D

2015. márc. 18. 21:33
 23/76 anonim ***** válasza:
84%

"100 éves témával foglalkoznak( Trianon)"

Mások meg egy 70 éves témával, az meg még valahogy mindig időszerű - egyeseknek.

"Meg a sok gyűlölködés,amit csinálnak ahelyett,hogy arra buzdítanák a többi pártot,hogy fogjanak össze"

Hogy képes valaki összefogni egy olyan párttal mint az MSZP, DK meg a többi aprólék baloldali pártocska?

"... Ők is ugyanúgy széthúzóak."

Lásd fentiek, kikkel kéne összefogni? Ha ezekkel a Jobbik összefogna, önmaga létét kérdőjelezné meg. Miért nem a többiek közelítenek a Jobbikhoz? Széthúzóak?

"A sok gyűlölködés a melegek ellen,a téma szőnyeg alá söprése."

Most gyűlölködik vagy szőnyeg alá söpri? Meg sokaknak tényleg tele a hócipője e a .uzipropagandával, nem ez az ország legnagyobb gondja.

"És még csomó mindent lehetne sorolni."

Ez sem volt sok.

2015. márc. 18. 21:35
 24/76 anonim ***** válasza:
94%

"Most komolyan mi nektek a megfelelő alternatíva?

Kilépés az EU-ból ? Csődbe megy az ország.

Melegellenes törvények ? Megint csak a gyűlölködés.

Trianoni békeszerződés újratárgyalása úgy,hogy már nem is élnek azok,akik meghozták ezeket a döntéseket ?

Jól vagytok emberek ? :D

"

És te jól vagy? Miért kell még a kérdésedben is hazudnod? Milyen b**i ellenes törvények? miről beszélsz? A Jobbiknak soha nem volt és soha nem is lesz olyan trv javaslata, ami bárhogyan is megkülönböztetne embereket.

A Jobbik nem akar kilépni az EU-ból. Az nem tetszik nekik, hogy a libanoni szerződést olvasatlanul írtuk alá.

Jó lenne, ha nem provokálnád itt az embereket, mert elképesztően tájékozatlan vagy, esetleg direkt hazudsz ide mindenféle hülyeséget, hogy megpróbáld a Jobbikot besározni.

Hidd meg, sajnáljuk a megkeseredett és sikertelen életedet, de nem ez a módja a javulásnak. Ettől nem lesz semmi jobb. Légy pozitív, holnap talűn jobb lesz. De azért tenni is kell.

2015. márc. 18. 21:38
 25/76 A kérdező kommentje:

"És te jól vagy? Miért kell még a kérdésedben is hazudnod? Milyen b**i ellenes törvények? miről beszélsz? A Jobbiknak soha nem volt és soha nem is lesz olyan trv javaslata, ami bárhogyan is megkülönböztetne embereket. "

Akkor ezt te minek nevezed ?

[link]

2015. márc. 18. 21:40
 26/76 anonim ***** válasza:
79%

Most komolyan mi nektek a megfelelő alternatíva?

,,Kilépés az EU-ból ? Csődbe megy az ország."

Hol és mikor hallottál olyan Jobbikos képviselőtől, hogy ki szeretnének lépni az EU-ból? Hol olvastál ilyet a programjukban? Csak mert én sehol.

,,Melegellenes törvények ? Megint csak a gyűlölködés."

Mondj már nekem légy szíves példát egyetlen melegellenes törvényre, amit hoznának.

,,Trianoni békeszerződés újratárgyalása úgy,hogy már nem is élnek azok,akik meghozták ezeket a döntéseket ?"

Azok már meghaltak akik a döntést hozták, azonban több százezren élnek és viselik súlyát a következményeinek ma is. Egyébként erre már mástól is kaptál korrekt választ, olvasd el még egyszer a 19. kommentet.

2015. márc. 18. 21:40
 27/76 A kérdező kommentje:
26-os,fenntebb linkeltem.
2015. márc. 18. 21:41
 28/76 anonim ***** válasza:
29%

25:

Azt, hogy nem megfelelő forrásokból tájékozódsz. Ezt a hatásvadász cikket remélem még te sem gondoltad komolyan. Pontosan tudod, még te is, hogy mi a valóság ezzel kapcsolatban, többször nem szeretnék fényt gyújtani a sötét agyadban. Elég hamar kialszik.

2015. márc. 18. 21:43
 29/76 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem, miért kell a homoszexualitásból olyan nagy ügyet csinálni. Úgyse tudnak szaporodni, előbb-utóbb kihalnak maguktól.
2015. márc. 18. 21:43
 30/76 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor ezt te minek nevezed ?

[link]

Ez egy három éves (!) cikk, amelyben egy jobbikos képviselő beterjesztett volna egy javaslatot, amelynek kb 0,1%-a szerint elítélendőnek tartja azt, hogy homoszexuális emberek meztelenül közösülnek nyilvános helyen, s büntetné (ami egyébként tök fölösleges, ugyanis a magyar BTK szerint büntetendő heteroszexuális pár is), a hvg pedig ilyen címet adott neki azért, hogy nagy nézettségszámot generáljon.

2015. márc. 18. 21:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!