Hogy képes valaki olyan pártot támogatni, mint a Jobbik?
100 éves témával foglalkoznak( Trianon) és a trianoni döntéseket olyan emberek hozták,akik még akkor tervben sem voltak,stbstb... Mégis menő dolog szidni a franciákat..
Meg a sok gyűlölködés,amit csinálnak ahelyett,hogy arra buzdítanák a többi pártot,hogy fogjanak össze... Ők is ugyanúgy széthúzóak.
A sok gyűlölködés a melegek ellen,a téma szőnyeg alá söprése. mert aztán az nagyon meg fogja oldani ezt a kérdést,ha a szőnyeg alá rakjuk..
És még csomó mindent lehetne sorolni.
10
Nem,nekem az a bajom,hogy gyűlölködnek folyamatosan.
Egy értelmes ember nem viselkedik így.
Amit leírtál róluk a kérdésedben.
Tömény rosszkedv, megkeseredettség és gyűlölet és mindenre csak erőszakosan tudnak válaszolni, ha kérdez valamit az ember vagy csak úgy szimplán beszélgetnél velük.
Egy ilyen társadalom simán megszavaz egy szélsőséges pártot, akár szélsőbalról, akár szélsőjobb van szó, csak gyűlöljön és lehessen velük agyonverni másokat, az a lényeg.
tekintetbe véve, hogy nincs náluk értelmesebb párt, hiába kulák ők is, nincs értelme erről beszélni.
amúgy szimplán nacionalisták, amivel szerintem nincs akkora baj.
Most sikeresen leírtad a Fidesz és a ballib média lejárató kampányát. Vegyük sorba, amiket írtál.
Trianon: most komolyan, milyen normális értékekkel bíró ember tartja elfogadhatónak ezt a békediktátumot? A teljes revízió nyilván hülyeség, de a Szlovákiában élő magyar tömböket és a székelyek autonómiáját egyértelműen támogatni kell a szomszédok sovinizmusa ellen! A Jobbik sem beszél többről, nincs is más lehetőség a külföldön rekedt magyarok támogatására. Ezzel nem értem, hogy mi a baj.
Gyűlölködés: nem tudom miről beszélsz, csak tényeket mondanak el. Magyarországon igenis van cigány bűnözés és politikus bűnözés és hasonlók. Képmutatás ezeket nem beismerni, nincs ebben semmi gyűlölködés. Összefogásra meg miért buzdítanák a pártokat? Mindnek különböző ideológiájuk van, amelyeknek meg hasonló azok már össze is fogtak (lásd: baloldal). A másik meg, hogy miért fognának össze pártokkal, amelyek eddig csak rosszat tettek (meg persze pár paraszt vakítást)?
Szőnyeg alá söprés: furcsa, nekem ők tűnnek az egyetleneknek, akik nem söpörnek a szőnyeg alá mindent. Nézz meg egy-két parlamenti közvetítést (nem az új M1-en), a Jobbik próbálná megoldani a problémákat, amit a baloldal és a Fidesz újra meg újra a szőnyeg alá söpör. Csak gondoljunk a képviselők vagyonnyilatkozatára vagy a kommunista luxusnyugdíjakra.
Várom a többi csomó mindent, amit lehetne sorolni.
Magyar az, akinek fáj trianon.
Kérdező: nem irigyellek, roppant elkeseredett életed lehet. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!