A magyarok miért fasiszták? 1. magasan a Fidesz,2. Jobbik, nem sokkal lemaradva.
ja és szociális helyzet szülte bűnözés jellemzően a lopás, betörés. Nem elsősorban erőszakos büncselekmények
A dutyiban ülő "magyar vérű" figurákkal ellentétben
,,ja és szociális helyzet szülte bűnözés jellemzően a lopás, betörés. Nem elsősorban erőszakos büncselekmények
A dutyiban ülő "magyar vérű" figurákkal ellentétben''
Tudtam szerint a dutyiban kétszer annyi cigány van erőszakos bűncselekmény miatt mint Magyar, de látszik, fogalmad nincs miről van szó, csak mondod a hülyeségeket.
Tévedsz. Erről még szociológiai tanulmányt is lehet találni online.
Már az sem igaz, hogy tényszerűen ketszer annyi cigány lenne börtönben, mint magyar. Nagyjából 50-50 a valós szám
Az egyetlen kevésbé pozitív következtetés a cigányok szempontjábol ebben az ugyben az, hogy az etnikum szamaranyahoz kepest / kevesebben vannak, mint a magyarok/
magas ez a szam.
Ez nem valtoztat azon , hogy hulye vagy, es mindenaron a jobbik propagandat akarod igazolni, ugy, hogy semminek nem olvasol utana.
A kurucinfo nem hiteles hirforras,ha nem tunt volna fel eddig.
"ja és szociális helyzet szülte bűnözés jellemzően a lopás, betörés. Nem elsősorban erőszakos büncselekmények
A dutyiban ülő "magyar vérű" figurákkal ellentétben"
Mutatnál nekem valami hiteles forrást ami ezt igazolja?
utolsó, ja igen, hiteles forrás, egy szociológiai tanulmány. Valamivel többet ér, mint egy séta a csajoddal. Nem pirulsz el egyébként iylenkor, amikor amikor magad felhatalmozod bármilyen ökörség hangoztatására, másokat meg statisztikkákkal vegzálsz?
Keresd ki onine, még évekkel ezelőtt olvastam, had ne ba..szak el időt arra, hogy a rasszista leleked kielégítsem.
"utolsó, ja igen, hiteles forrás, egy szociológiai tanulmány. Valamivel többet ér, mint egy séta a csajoddal. Nem pirulsz el egyébként iylenkor, amikor amikor magad felhatalmozod bármilyen ökörség hangoztatására, másokat meg statisztikkákkal vegzálsz?
Keresd ki onine, még évekkel ezelőtt olvastam, had ne ba..szak el időt arra, hogy a rasszista leleked kielégítsem."
Én kerestem erről adatokat, találtam is, de nekem nem a te meseszerű számaid jöttek ki. Biztosan pironkodva olvastad a híres tanulmányaidat, mert tudtad, hogy egy kissé kozmetikáznod kell őket. Egyébként még hányszor kell megértetni az olyan bűnpártolókkal mint te, hogy azért mert szerinted rasszista vagyok (ami egy szamár megállapítás, mivel nem a cigányság egészét nem kedvelem, csak a börtönben dekkoló részüket) attól még ugyan olyan jól alszom, és nem ér semmiféle hátrány sehol sem a világon? Erre már igazán illett volna rájönnöd.
Nem vagy tul okos, ne haragudj. Te olvasol valamit úgy, hogy előre eldontod mit akarsz belole megerteni. Meg az lenne a lenyeg pajtas, hogy igen, nem teged er azert atrocitas, mertegy higagyu rasszista vagy, hanem azokat eri, akik ellen iranyul. Szoval ja, nem te alszol emiatt rosszul, hanem a ciganyember, akit elkonyveltel bunozonek, meg ingyenelonek, fuggetlenul attol, hogy fel mondatot is beszeltel volna vele.
Pedig neked kellene rosszul aludnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!