Nagypapám a holokauszt áldozatának számít?
Ez aztán krva provokatív kérdés. Szerintem csak kitaláltad hogy egy jót szórakozz. Aki ártatlan embert pusztít el az gyilkos. Legyen az áldozat vagy a gyilkos cigány, náci, zsidó, hungarista, magyar, török, afgán ,iráni, amerikai, marslakó, tökmindegy. Aki úgy vesz el ember életet hogy az nem ártott neki az hidegvérű gyilkos és szerintem a társadalomnak nincsen az ilyen emberekre szüksége. Ha valaki szerint rendben van az hogy önkényünk szerint kioltunk egy másik életet akkor az gondoljon bele abba hogy ő örülne e neki ha az ő életét vennék el csak úgy?(Itt most nem a nagyapádra célzok, fogalmam sincs hogy létezett e így ebben az aspektusban ahogy elmondtad, nem is az a fontos most.)
Nincsenek fajok, csak emberek vannak. Ugyanabban a hajóban evezünk mindannyian és ahogy elnézem ömlik be a víz, a vitorlák égnek és a kapitány öngyilkos lett.
"Ja és a holokauszt élve elégetést jelent"
Valami korcsnyelven megeshet. De ha görögről akarod fordítani akkor égő áldozatot.
"Engem miért pontoztatok le?
Mert leírtam, hogy büszke voltam a dédnagyapámra? "
Dehogy. Azért mert köcsög vagy!
Elképesztő,hogy mennyi náci van ezen a válaszolók között! Nem vagyok zsidó,de éltem abban az időben. A holokauszt létezett,akár hogy tagadjátok is. Nagyon sok ártatlan ember halt meg azokban a táborokban.
Ha igaz,amit írt a kérdező,akkor a nagyapja háborús bűnös.
Minden civilizált hadseregben annak tekintik azt a katonát,aki védtelen embereket,foglyokat lelő.
Szomorú,hogy ennyi szadista,emberi mivoltából kivetkőzött válaszoló van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!