Nagypapám a holokauszt áldozatának számít?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy apai nagypapám német katona volt (ugyanis apai ágon német vagyok), és Auswitzban is teljesített szolgálatot. Miután lelőttek a táborban pár embert, (természetesen iszogattak közben), az egyik katona véletlenül lábonlőtte nagyapám. A seb elfertőződött, és pár napon belül meghalt. Az érdekelne, hogy akkor ő most holokauszt áldozat-e?2010. febr. 15. 21:22
31/58 anonim válasza:
de nagyon tudok dobálózni ezzel a háborús bűnösséggel...
lőttek volna titeket lábon :sd
32/58 anonim válasza:
Közvetlenül nem, de közvetve annak lehet venni.
33/58 anonim válasza:
A holokauszt olyan, mint a Télapó, előbb utóbb rájön a gyerek, hogy MESE!
34/58 X. Maté válasza:
Engem miért pontoztatok le?
Mert leírtam, hogy büszke voltam a dédnagyapámra?
tegnap 22:11 voltam. (3.oldal)
35/58 anonim válasza:
Nem! Bocs de a nagyapád sem közvetlenül sem közvetve nem számít a holokauszt áldozatánk. Az öreged sokkal kevesebbet szenvedhetett mint azok, akiket odahurcoltak akaratuk ellenére...
36/58 anonim válasza:
Háborús bűnösök?? KIK?? A katonák akik csak a parancsot teljesítették?????? Mintha lett volna más választásuk!!!
Igenis büszke lehetsz rá, hogy a nagypapád német katona volt!
A kérdés pedig teljesen ironikus, aki nem értené...
37/58 X. Maté válasza:
Szerinted az volt a parancs, hogy részegen embereket lőjenek le???
És az még a jobbik volt, ha lelőtték őket!
TANULJ AZTÁN BESZÉLJ! vagy legalább a kérdést olvasd el normalisan
38/58 anonim válasza:
Nagypapád egy náci volt.
mint én.
HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAA
39/58 anonim válasza:
Inkább az alkohol és az emberi hülyeség áldozata
40/58 anonim válasza:
Mindenkinek van választási lehetősége! Ha nem akart volna embereket ölni akkor nem lett volna ott... de mivel ott ezért igenis háborús bűnösnek számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!