Nagypapám a holokauszt áldozatának számít?
A Magyar katonák is háborús bűnösek voltak ennyi erővel.
Mindig az a rossz egy háborúban aki veszít.
Hagyjuk már ezt a háborús bűnös dumát.. :)
Szánalmas divatnácik! Azt se tudjátok miről beszéltek! Ha csak 1 napot kellene olyan körülmények közt lenned (lehet hogy nem is élnél tovább) te lennél az első, aki az ilyen buta, szemét állatokba rúgna, mint a faterod....
A legtöbb megszólaló szerintem itt még csak 18 éves sincs és semmi fogalma semmiről. Soha nem kell senkinek itt még csak a tizedét se annak szenvednie, mint ahogy ők szenvedtek!
SZÁNALMASAK! (pontozzatok le, úgyis leszarom, mert az mind szánalmas aki a lepontozásomra nyom, kivéve ha esetleg a fogalmazásom stílusa nem tetszett, de már felidegesít a tudatlanságnak a felső határa)
"Miért az a fasza gyerek aki utálja a zsidót, mert azt mondák neki?? Hát akkor gratulálok még egyszer ..."
megint sikerült alulmúlni magad :-)
tessék neked tőlem :-9
Háborús bűnösök?? KIK?? A katonák akik csak a parancsot teljesítették?????? Mintha lett volna más választásuk!!!
Na pont az ilyen emberekből lettek először a kegyetlen náci katonák, aztán ugyanezért a 3/3-asok is. Semmi elv, semmi tartás, semmi erkölcs
Jézusoooom!
Részvétem a nagyapádnak, ha Ausiwtzot megnézem a nyáron, rakok le neki virágot!
Hogy hívták nagyapádat? (csak, hogy egy papírra rá kell írni a nevet, hadd csorgassa sok zsidó a nyálát)
Én nagyapám egyébként fejbe lőtte magát ott Auswitzban.
Hungarista vagyok egyébként (de az én nagyapám magyar volt, csak valami oknál fogva oda került szolgálatot teljeíteni)
inkább arról kéne vitatkozni hogy Magyarország a háború áldozata mind a kettő világháborúnak
mert asszem mi vagyunk az a nép aki nagyon sokat szenvedett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!