Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagypapám a holokauszt áldozat...

Nagypapám a holokauszt áldozatának számít?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy apai nagypapám német katona volt (ugyanis apai ágon német vagyok), és Auswitzban is teljesített szolgálatot. Miután lelőttek a táborban pár embert, (természetesen iszogattak közben), az egyik katona véletlenül lábonlőtte nagyapám. A seb elfertőződött, és pár napon belül meghalt. Az érdekelne, hogy akkor ő most holokauszt áldozat-e?
2010. febr. 15. 21:22
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
60%

A Magyar katonák is háborús bűnösek voltak ennyi erővel.

Mindig az a rossz egy háborúban aki veszít.

Hagyjuk már ezt a háborús bűnös dumát.. :)

2010. febr. 18. 21:19
 42/58 anonim ***** válasza:
52%
Már bocs, de ha az a választási lehetőség, hogy vagy engem lőnek le, vagy én lövök le embereket, akkor inkább én lövöldöznék. Tök mindegy, úgy is lenne valaki, aki lelövöldözi őket, akkor nehogy már én patkoljak el.
2010. febr. 19. 00:24
 43/58 X. Maté ***** válasza:
33%

Szánalmas divatnácik! Azt se tudjátok miről beszéltek! Ha csak 1 napot kellene olyan körülmények közt lenned (lehet hogy nem is élnél tovább) te lennél az első, aki az ilyen buta, szemét állatokba rúgna, mint a faterod....

A legtöbb megszólaló szerintem itt még csak 18 éves sincs és semmi fogalma semmiről. Soha nem kell senkinek itt még csak a tizedét se annak szenvednie, mint ahogy ők szenvedtek!

SZÁNALMASAK! (pontozzatok le, úgyis leszarom, mert az mind szánalmas aki a lepontozásomra nyom, kivéve ha esetleg a fogalmazásom stílusa nem tetszett, de már felidegesít a tudatlanságnak a felső határa)

2010. febr. 19. 11:41
 44/58 anonim ***** válasza:
61%
utolsó te most aztán megmutattad ki a f@sza gyerek :-)
2010. febr. 19. 15:18
 45/58 X. Maté ***** válasza:
27%
Miért az a fasza gyerek aki utálja a zsidót, mert azt mondák neki?? Hát akkor gratulálok még egyszer ...
2010. febr. 20. 13:02
 46/58 anonim ***** válasza:
37%

"Miért az a fasza gyerek aki utálja a zsidót, mert azt mondák neki?? Hát akkor gratulálok még egyszer ..."

megint sikerült alulmúlni magad :-)

tessék neked tőlem :-9

[link]

2010. febr. 20. 13:10
 47/58 anonim ***** válasza:
27%

Háborús bűnösök?? KIK?? A katonák akik csak a parancsot teljesítették?????? Mintha lett volna más választásuk!!!

Na pont az ilyen emberekből lettek először a kegyetlen náci katonák, aztán ugyanezért a 3/3-asok is. Semmi elv, semmi tartás, semmi erkölcs

2010. febr. 21. 19:06
 48/58 anonim válasza:
100%

Jézusoooom!

Részvétem a nagyapádnak, ha Ausiwtzot megnézem a nyáron, rakok le neki virágot!

Hogy hívták nagyapádat? (csak, hogy egy papírra rá kell írni a nevet, hadd csorgassa sok zsidó a nyálát)

Én nagyapám egyébként fejbe lőtte magát ott Auswitzban.

Hungarista vagyok egyébként (de az én nagyapám magyar volt, csak valami oknál fogva oda került szolgálatot teljeíteni)

2010. márc. 8. 14:39
 49/58 anonim ***** válasza:

inkább arról kéne vitatkozni hogy Magyarország a háború áldozata mind a kettő világháborúnak

mert asszem mi vagyunk az a nép aki nagyon sokat szenvedett...

2010. márc. 8. 16:42
 50/58 anonim válasza:
Neked nem számít egy értékes ember élete???
2010. márc. 8. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!