Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagypapám a holokauszt áldozat...

Nagypapám a holokauszt áldozatának számít?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy apai nagypapám német katona volt (ugyanis apai ágon német vagyok), és Auswitzban is teljesített szolgálatot. Miután lelőttek a táborban pár embert, (természetesen iszogattak közben), az egyik katona véletlenül lábonlőtte nagyapám. A seb elfertőződött, és pár napon belül meghalt. Az érdekelne, hogy akkor ő most holokauszt áldozat-e?
2010. febr. 15. 21:22
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem megérdemelte a papád, már bocs.
2010. febr. 15. 22:13
 12/58 anonim ***** válasza:
51%
Mármint "elgázosítottak". Papíron. Gondolom így érted.
2010. febr. 15. 22:13
 13/58 anonim ***** válasza:
76%

"Ha tényleg van benned német vér, és családi "örökség" is fűződik a helyhez, illene legalább a helység (Auschwitz) nevét helyesen leírnod."

És egy németnek miért kéne tudnia egy kisváros, Oswietzin nevét, amikor az nem is német, hanem lengyel város volt a múltban és a jelenben is és annyi köze volt a németekhez, hogy elfoglalták! Na, visszanyal a fagyi, ugye, te gyökér?^^

Neked meg kérdező, legyél büszke az öregedre. Ezt a számot neked küldöm:

http://www.youtube.com/watch?v=AErQi2kNPLU&feature=related

2010. febr. 15. 22:37
 14/58 anonim ***** válasza:
35%
Na, még egy netnáci. Oswiecim az, öregem.
2010. febr. 15. 22:41
 15/58 anonim ***** válasza:
53%

Jajj, bocsánat, én sem tudtam leírni, nem vagyok sem lengyel, sem német.

Viszont azt most sem magyaráztad el, mi köze lenne a néemt vérnek Lengyelországhoz.

Meg ne nácizzál, mert amgadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt ezzel.

Nézz tükörbe:

http://www.youtube.com/watch?v=G1ECtQImPEA

2010. febr. 15. 22:45
 16/58 anonim ***** válasza:
43%

Hát ha neked gyilkos felmenők kellenek.

Ízlések és pofonok.

Én nem örülnék ha bármelyik rokonom SS-s, ÁVH-s vagy izraeli népirtó katona lenne.

Attól, hogy valaki olyat ölt meg, aki neked nem szimpatikus (megjegyzem valószínűleg nem a dúsgazdag, világot manipuláló zsidók voltak a haláltáborokban, hanem az egyszerű emberek), attól az még GYILKOS.

2010. febr. 15. 23:02
 17/58 anonim ***** válasza:
67%
Ha valakinek a felmenője harcolt valamelyik háborúban és megölt valakit, már nem is lehetne büszke rá? Az SS Európa legelitebb alakulata volt, én is méltón lennék büszke egy ilyen felmenőre, akár a Hunyadiban, akár a német hadosztályokban szolgált.
2010. febr. 15. 23:09
 18/58 anonim ***** válasza:
48%

Arra esetleg, de a példában szereplő nagyapa részegen gyilkolta a rabokat egy táborban.

Ilyen felmenőre szerintem senki nem lenne büszke.

2010. febr. 15. 23:23
 19/58 anonim ***** válasza:
29%

"Ilyen felmenőre szerintem senki nem lenne büszke."

Kivéve, ha IQ=88

2010. febr. 15. 23:26
 20/58 anonim ***** válasza:
72%
Nem érzitek az iróniát a kérdésben? A mai helyzet az, hogy már mindenki a holokauszt áldozatának/túlélőjének számít, aki egy kis kártérítést remélve azt állítja magáról. Még akik '45 után születtek, azok is... Kérdező, a helyedben amerikai bíróságra vinném az ügyet, hátha ki lehet vasalni a patkány náczikból még pár milliót, mert éles lövedékeket mertek tenni a fegyverekbe. Persze csak ha volt valami zsidó felmenője nagyapádnak, különben nem jár semmi, ahogy az ukránoknak és a többi koncentrációs táborba hurcolt csoportnak sem.
2010. febr. 16. 00:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!