Miért nem küldik börtönbe őket?
Azt nem értem hogy Gyurcsány Ferencet és a többi tolvaj bandát miért nem állítsák bíróság elé s miért nem küldik börtönbe? Hiszen több millió vagy milliárd forintot loptak el a kasszából és senki se vonja őket felelősségre ?? Ez hogy van nekik mindent szabad?
persze ha én lopnék egy kenyeret vagy egy százast valakitől rögtön rendőrök vinnének el.
Be tudod bizonyítani,amit állítasz? Vagy csak a propagandának ülsz fel ? Mennyit lopott Orbán Viktor.vagy éppen Antal József? És a többi milliárdos? Könnyű vádaskodni,de azt bizonyítani is kellene! A Jobbik vajon miből fedezi a kampányát ? Vona és Morvai miből tengeti a napjait? Ők sem tisztességes munkával keresik a pénzüket!
Ideje lenne végre abbahagyni ezt az örökös gyűlölködést !
Én nem csak Gyurcsány Ferencre gondolok hanem a többiekre is.Orbán Viktor is lop meg a jobbik is csak az a nagy helyzet hogy ezzel senki se foglalkozik.
Miért nem lehetne utána nyomozni biztos bőven találnának bizonyítékot csak nem akarnak és így azt csinálhatnak amit akarnak.Ja és a kezemet rá hogy a jobbik is ugyan úgy fog lopni meg Viktor barátunk is.
Ahh de bírom ezt az összemosási törekvést, amit senki nem vesz be ma már, hisz az MSZP egy tetemes része ellen vagy vizsgálat, vagy tárgyalás van, vagy előzetesbe van!
Ezt hogy lehet kimagyarázni?
Persze az is igaz, hogy a törvényeink is joghiányosak, de nem ártana az eszmeiségében értelmezni, és nem csak a kiforgatható betűk szerint!
Kíváncsi leszek hogy ha a Jobbik belelát a lapokba, mi is lesz. A gyanúm az hogy amíg senkinek nem érdeke, sőt, addig nem változik semmi, hiszen az érintettség kusza lehet!
"Mert egy bizonyos pontig törvényesen csinálták, nem ilyen egyszerű sajna."
hát kíváncsi vagyok rá mennyire törvényes mert azért több milliárd forintot nem hiszem hogy törvényesen le lehetne nyúlni bár ezek a patkányok ezt is megtudták csinálni és senki se jelenti fel őket mert tényleg nehéz bizonyítani de biztos nem lehetetlen.
Remélem egyszer rács mögött látom Ferit meg Viktort és a többi gazembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!