Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol tart Gyurcsány elszámoltat...

Hol tart Gyurcsány elszámoltatása, mikor megy már börtönbe?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Börtönbe valaki akkor megy, ha vádat emelnek ellene és a bíróság - jogerős ítélettel - oda küldi. Úgy tudom, ez még nem történt meg.
2011. jún. 18. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Ahol Orbáné és a többi politikusé! Ha majd lesz megalapozott vád,nem csak gyanusítás,akkor a Bíróság elítéli és mehet a börtönbe. Nem elég meggyaúsítani valakit,azt be is kell előbb bizonyítani.
2011. jún. 18. 11:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már, puszipajtások azok ott a Parlamentben meg a felső tízezerben... nem fogják lecsukni Gyúrcsit, mert akkor olyan dolgokat köpne ki, ami a többiekre nézve is veszélyes lenne. Fedezik, illetve sakkban tartják egymást a mocskosságokkal, amit tudnak a másikról.
2011. jún. 18. 11:52
 4/9 escrogar ***** válasza:
pedig jól csinálják...Gyurcsány több hasznot hoz a Fidesznek az Mszp szétverésével, mint börtönben (ahol valószínűleg mártírt csinálna magából). van időnk, összejön szépen az a vádirat ellene is...
2011. jún. 18. 12:51
 5/9 Gauldoth ***** válasza:
Mivel csuklyák be?
2011. jún. 18. 15:18
 6/9 anonim ***** válasza:

15.18-asnak. Gondolom zárral meg lakattal. De az se ártana a mocsoknak ha viperával noszogatnák, hadd nosztalgiázzon picit a 2006-os őszi eseményeken megint, és most elmondhatná, hogy mennyire megvan elégedve a börtönőrök munkájával. :D

De ha arra vagy kiváncsi mivel vádolhatnák meg, akkor:

1. Az ország gazdasági állapotának a szándékos, és aljas indokból elkövetett meghamisításáért. Több tízezer ember vett fel emiatt devizahitelt, mert azt szajkózta Kókadt barátjával, hogy hű de jól megy a Pannon Pumának már. Mindezt csak azért, hogy megnyerjék a választásokat, és hatalamon maradhassanak.

2. Parancsot adott a tüntetések brutális leverésére. Manipulálták és felhasználták a rendőrséget a polgári lakosság megfélemlítésére.

3. Továbbá megszámlálhatatlan gazdasági bűncselekményben volt közvetve bűnrészes. Pl. Bkv.

A vörösiszap katasztrófáértfelelős cég is azért jött létre, hogy az ő brancsuknak szivattyúzzák a sok lóvét.

2011. jún. 18. 19:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Semmilyen parancsot nem adott a tüntetések leverésére. A rendőrség elég kesztyűs kézzel bánt a csőcselékkel,akik felgyújtották a TV- székházat,szétverték a Belvárost. Nem tisztességes,békés állampolgárok voltak.

A devizahitelekért sem Gyurcsány a felelős. A médiában állandóan lehetett hallani,hogy milyen kockázatos felvenni. Csak az emberek ezt nem akarták figyelembe venni.

A MAL ZRT pedig nem Gyurcsány idejében jött létre.

2011. jún. 18. 21:52
 8/9 escrogar ***** válasza:

"egész este kapcsolatban álltam a rendőrparancsnokkal és utasításokat adtam neki"

idézet gyurcsánytól. ezt még akár elő is tudnám keresni archívumból. '06-ban mondta.

2011. jún. 19. 21:26
 9/9 anonim válasza:

Tuti, hogy a FIDESZnek is van egy pár kiló vaj a füle mögött.. és Akkor még attól nem is beszéltem, hogy Gyurcsány mögött ott van Putyin és társai, meg az izraeliek..

Szóval ha engem kérdezel nem is fog börtönbe menni...

2011. jún. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!