Simicska Lajos mit akar? Mi a célja?
Pénz pénz és pénz. Sajnos a gazdagok között sok olyan van (tisztelet a ritka kivételnek) akinek már semmi nem elég.
És igen neki mindegy kit támogat, csak ő nyerjen rajta. Az sem számít hogy régi szövetségesébe rúg bele. Erkölcstelen ember, ennyi.
(Bónuszként leírom hogy lásd Objektív próbáltam lenni, nem vagyok Fideszes, még csak szavazójuk sem voltam soha!)
Pedig a pénz. Orbán belerontott Simicska üzleti érdekeibe, és ezért Simicska megpróbálja Orbánt karaktergyilkolni.
Azért kényes a dolog, mert ha Orbán bukik, akkor a fidesz is bukik, és akkor Simicska érdekei még jobban sérülnek.
Szóval úgy gondolom, hogy úgy próbálja Orbánt elmozdíttatni a hatalomból, hogy a fidesz azért ne bukjon.
Nem tudom, de annyira ellenszenves egy lepcses-szájú,trágár hisztérikus pénzember. Annyira nem férfias, hánytatószer.
Teljesen leamortizálja magát, nincs is valószínű ebből visszaút. Ezért szánom is. Valószínű nincs valódi célja (N)
Simicska undorító. Azt az embert szidja, akinek a legtöbbet köszönheti.
Mit akar? Pénzt! Pénzt! Pénzt!
Színház a népnek.
A háttérben pedig vállvetve lopnak tovább...
Nekem sem szimpatikus, de a pénz már nem mozgatja, ha érdekelné, nem hagyta volna el tavaly Orbánt.
Gondolom, megelégelte, ami megy, és nem éri meg neki mindenáron a hatalom közelében maradni.
# 6/8 Időpont ma 12:43
Az azért tegyük hozzá, hogy igaza is van :-) Nem lesz ettől szent, de no, Orbánnak is adtam már egyszer igazat, pedig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!