Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek lesz valaha a...

Szerintetek lesz valaha a Jobbik kormányzó-erő?

Figyelt kérdés

2015. márc. 4. 20:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20%

20:

Nem magamból indultam ki, hanem a tapasztalataimból. Csak hallgasd mit beszélnek az emberek a buszon, a betelefonálós műsorokban, vagy épp az ehhez hasonló fórumokon. A többség iszonyúan sötét.

És kétlem, h a hozzászólásomat törölnék :) Semmi olyat nem mondtam, h törölni kellene :)

19:

"Na, ha ezt a kifejezést zsidóval írod, akkor már a gyikosok tuti kitöröltek volna a weboldalról"

Az átlag zsidó olyan hülye, mint a föld. Az átlag görög olyan hülye, mint a föld. Az átlag orosz olyan hülye, mint a föld. És még sorolhatnám.

Lássuk törlik-e...

2015. márc. 5. 17:48
 22/26 anonim ***** válasza:
33%
Isten ments a Jobbiktól!!!!!!!!
2015. márc. 5. 20:25
 23/26 anonim ***** válasza:
simán elképzelhetõnek tartom, hiszen 15 éve a mai jobbik mwgfelelõhe a fidesz volt... csak majd a mai jobbikosok is pofára esnek, mikor rájönnek, hogy Vonabácsi ugyan olyan bábu lenne a nagyok kezében, mint viktor..
2015. márc. 6. 09:52
 24/26 anonim ***** válasza:
22%

# 19, # 20:

Úgy látszik mégsem törölték a kommenteket. Talán több könyvet kellene olvasnotok és akkor tudnátok, h mi a rasszizmus és mi nem az.

2015. márc. 6. 11:31
 25/26 anonim ***** válasza:
49%

,,# 19, # 20:

Úgy látszik mégsem törölték a kommenteket. Talán több könyvet kellene olvasnotok és akkor tudnátok, h mi a rasszizmus és mi nem az.''

Jól tudom mi a rasszizmus, Sajnálatos módon a baloldaliak már azt is annak veszik ha holokausztkor valaki nem tarjta meg a néma csend pillanatot. Most nyilván nem törölték le ezt, mennyire cinikus lett volna ha azt teszik mert azt mondjuk...De hasonló kaliberű mondatomat már törölték, és rengetegszer érzem azt hogy az Adminok igazságtalanok ijen szempontból.

2015. márc. 6. 14:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Megvan róluk a véleményem de jelzők nélkül és röviden a kormányzásuk alatt valószínűleg hónapok alatt összeomlana a jelenleg is igen ingatag gazdasági rendszerünk.

Továbbá az országból kivándorlók száma elérné a milliós nagyságrendet. Származástól függetlenül.

Na ez lenne a fő oka amiért a gazdaság bedőlne.

De azt kell mondjam volt egy ember Adolf Hitlernek hívták. A saját korában öt is megvette a német értelmiség.

Csak az maradt ki hogy jött a gazdasági válság.

Az embereknek nem volt munkája, kétségbe voltak esve és itt a lényeg a sok elkeseredett, alul iskolázott ember az aki hatalomra fogja juttatni eme "díszes társaságot".

De akkor én már nem leszek itt.

Mert én is félek ismerve a világnézetüket.

2015. márc. 7. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!