reméljük hogy nem,habár ezeknél a mostani bűnözőknél az sem lenne rosszabb,olyan csöbörből-vödörbe szindroma lenne.ennek az ámokfutó stadionosnak van tek-je,a fasisztának lenne kakastollas csendőre.
2015. márc. 4. 22:50
12/26 anonim válasza:
Addig jó, amíg nem lesz. Ez nálam nagy szó, de még a Fideszt is szívesebben látom hatalmon. És megjegyzem olvastam a Jobbik programját, hallottam néhány beszédüket és látom a divatnáci híveit. Ha nem is mind az, de legalább a 80% igen. Akármelyiket kérdem a cigányok miatt szavazna rájuk.
2015. márc. 5. 07:16
13/26 anonim válasza:
12:
El kell szomorítsalak, hogy a Jobbik szavazótábora már réges-régen kinőtte az általad ún. divatnáciknak titult embereket. Ezek az emberek más egy kis kisebbséget alkotnak.
2015. márc. 5. 11:00
14/26 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy kinőtték. 10-ből 9 csak a cigányok miatt szavazna rájuk.
2015. márc. 5. 11:26
15/26 PHP de kóder! válasza:
amiyen hulyek a magyarok, meg megtortenhet.
2015. márc. 5. 11:34
16/26 anonim válasza:
php de kóser: Ne magadból indulj ki! A magyarok nagyon is okosak, szaktudásuk és intelligenciájuk kiemelkedő. Menj el olyan országba ahol butábbak az emberek, ott még te is lehetsz kiemelkedő. hajrá!
2015. márc. 5. 12:46
17/26 anonim válasza:
14:
gondolom minden jobbikost tanulmányoztál, ha ilyen magabiztosan állítasz ekkora marhaságot. Amikor a magabiztosság és a tájékozatlanság találkozik, akkor születsz te és a hozzászólásodhoz hasonló röhejes kommentek.
2015. márc. 5. 12:48
18/26 anonim válasza:
"A magyarok nagyon is okosak, szaktudásuk és intelligenciájuk kiemelkedő."
Ezen jót nevettem :D
A felső értelmiségünk valóban kimagasló, na de a többi...
Legyünk őszinték: az átlag magyar olyan hülye, mint a föld.
2015. márc. 5. 13:01
19/26 anonim válasza:
,,Ezen jót nevettem :D
A felső értelmiségünk valóban kimagasló, na de a többi...
Legyünk őszinték: az átlag magyar olyan hülye, mint a föld.''
Na, ha ezt a kifejezést zsidóval írod, akkor már a gyikosok tuti kitöröltek volna a weboldalról, már tapasztaltam :D
2015. márc. 5. 15:08
20/26 anonim válasza:
18:
te se magadból indulj ki, nem mindenki olyan buta, mint te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!