Kedves Jobbikosok! Ha ma este szembesültök, hogy kb.15% ot kap a párt, bele tudtok törődni, hogy mégsem lesz soha kormányzó erő a pártotok?
Úgy vettem észre hogy ezen az oldalon mindenki ettől a párttól vár győzelmet, bár a mai nap már sok kezdi belátni, hogy kevés az esély erre.
Ha meglesznek az eredmények, akkor már elhiszitek, amit más pártok válaszírói írtak itt, hogy mégis a közvélemény kutatási adatok érvényesülnek?
Kedves kérdező!
Az utóbbi 2 hétben minden kérdést és a legtöbb választ is elolvastam ezen az oldalon Politika rovatban. A több ezer válasz közül 1-2 lehetett olyan, melyben valaki azt állította, hogy a Jobbik győzni fog. Az összes többi 15-30% közti arányt tippelt nekik listán, vagy második-harmadiknak gondolta őket.
Több olyan hozzászólást láttam, amelyben a Kormányváltókat gondolták győztesnek. Ideje lenne végre elfogadnod, hogy minden párt szimpatizánsai között vannak elvakult emberek.
Én személy szerint listán 22-28% köztire tippelnék, mandátumokban pedig 25-32 között. Szerintem az igazi kérdés nem az, hogy ki nyer, hanem az, hogy a Fidesznek sikerül-e megint megszereznie a mandátumok kétharmadát.
Azért a sohát nem mondanám, talán 8 év múlva...
Én kíváncsi vagyok mit tudna nyújtani Orbán 8 év alatt, mert a mostani 4 év csak a luk betömésére volt elég.
3# Mé' mit gondolsz mit csinálnak a cigókkal? Megfogják őket mint Hitler oszt mennek gázkamrába?
De figyelj, ha a felét börtönbe zárnák, azt te tartanád el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!