Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik közismert emberre...

Melyik közismert emberre /politikusra/ mondanák szerinted joggal: hazaáruló?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 09:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

"Nincs más választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit - nagyon. Európában ország ilyen böszmeséget még nem csinált, mint amit mi csináltunk." Ugye nem kell részleteznem, kitől vettem ezt az idézetet, és ez csak egy a sok közül ("nem igaz vádakkal választást nyerni, az nem igaz országhoz vezet", "az Árpád-sávos zászló a legszörnyűbb dolgot jelenti: a holokausztot", "aki december 5-én igennel szavaz, az arra szavaz, hogy 23 millió román munkavállalót kelljen eltartania ennek az országnak" és a többi finomság). No, ő például egy hazaáruló. Meg a mentora, a pufajkás gyuszi is, aki gyakorlatilag az egész országot privatizálta volna, ha még lett volna egy-két éve.

"Higgye el, fontosabb, vagy higgyék el, fontosabb az, hogy mi lesz az SZDSZ-szel annál, hogy mi lesz ezzel az országgal. És ezt nagyon őszintén mondom." Jó, persze, őt is megérthetjük, mert ha az országot kicsinálják, minden az övék lesz, az neki nem gond, de ha a Szadesz szűnik meg, akkor ő esetleg elveszhet a süllyesztőben, és az úgy neki már gond.

A fideszes parlamenti képviselők, mint a parlamenti egypárt tagjai, olvasatlanul megszavazták a lisszaboni szerződést. És ezek után ki mernek állni a nép elé (legalább úgy csináltak volna, mint akik elolvassák, de nem, a látszatra sem adnak).

Az én szememben a jelenlegi politikusok között ők a legnagyobb hazaárulók. Lehet anyázni, meg lepontozni :)

2010. febr. 14. 11:35
 12/24 anonim ***** válasza:
18%

Nem vagyok komcsi.Hazaárulónak azt nevezem,aki lejáratja az országot a külföld előtt.

Ilyen Vona és főleg Morvai.

A programjuk, a hitoktatás kivételével,a Rákosi-időket idézi.Ha megvalósítanák,csődbe menne az ország.

Istenítik Szálasit,rasszisták.Morvai pedig viselkedni sem tud.Nem elég,hogy gyűlölködő, rasszista szövegeket mond,még trágárul is beszél.

Őket hallva,szégyenlem,hogy a magyaroknak ilyen politikusaik vannak.

2010. febr. 14. 11:37
 13/24 anonim ***** válasza:
15%

"Miért is? Linkelnél valamit amit én nem tudok?"

Csak olyat tudok linkelni, amit te nem tudsz. :)

2010. febr. 14. 11:38
 14/24 anonim ***** válasza:
12%
egyik se..a hazaáruló jelző azért erős túlzás mindegyikre.
2010. febr. 14. 11:39
 15/24 anonim ***** válasza:
22%
Morvai Hiszti és Vonat Gabriella
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Összes MSZP-s,SZDSZ-es képviselő,Orsós "Vekker" Viktor( a 72 órás ultimátumával,ami 3 éve lejárt...),Dávid Ibolya...

Már nem élők közül:Rákosi(Rosenfeld),Kun(Kohn),Tanácsköztársaság funkcionáriusai.

17/24 anonim ***** válasza:
89%
Pártállástól függetlenül hazaáruló az, aki a befolyását felhasználva nem a hazája és saját népe, hanem idegen hatalmak (és esetleg a saját zsebét) érdekeit szem előtt tartva hoz döntéseket.
2010. febr. 14. 11:46
 18/24 anonim ***** válasza:
29%
Erre a kérdésre csak jobbikosok válaszoljanak, az ő hatáskörül eldönteni. Mert ők az igaz magyarok.
2010. febr. 14. 13:46
 19/24 anonim ***** válasza:
41%

Lol... két oldalnyi kommentből egyikőtöknek sem jutott eszébe utánanézni, hogy mi is az a hazaáruló? Könyörgöm, olvassátok el a törvényt és az alapján ítélkezzetek!

(Különben is a törvényolvasás minden magyar kötelessége lenne szerintem...)

2010. febr. 14. 14:18
 20/24 anonim ***** válasza:
52%

Fletó meg Likud ez a kettő !

Aki azt mondja, hogy Morvai és Vona hazaáruló az nyilvánvaló, hogy azok mind komcsik, meg zsidók, nem Magyar emberek !

Éljen a jobbik !

2010. febr. 14. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!