Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolkodnak az emberek...

Miért gondolkodnak az emberek országhatárokban?

Figyelt kérdés

Mi értelme van azon sírni, hogy rossz az ország? Vagy azon, hogy kevés a magyar fizetés?

Az embernek családja van, ha rosszul megy, költözik. Ha a földet nézzük, Magyarország(és a többi ország) csak egy terület, koordináták. Valahol nem tetszik? Csomagolok, keresek munkát és megyek.

Értem, hogy itt legalább magyarok élnek és nem XY. De miért jobb nekem, hogy magyar származásúaknak fizetem az adót vagy magyar származású a pék vagy a bűnöző és nem XY?

2015. febr. 26. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Látom jól kimosta az agyad a szabadkőműves liberális multikulti média.
2015. febr. 26. 22:53
 12/14 A kérdező kommentje:

szabadkőműves liberális multikulti média"

Kedves válaszoló! Ha Szerinted agymosásnak hívják amikor objektíven,racionális alapon akarsz választani a nemzet vagy a "nem nemzet" között,akkor minek hivod azt,amikor Szerinted vannak olyan emberek a világban, akik évszázadok óta titokban mindent azért csinalnak, hogy jól tonkretegyék az emberiséget. Gondolom te szentül hiszed, hogy gazdagabb lennel,ha a zsidók nem vennék el a pénzedet.

2015. febr. 26. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Ki beszél itt zsidókról? A szavak kiforgatásában nagy mester vagy.
2015. febr. 27. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:

8. vagyok

A 10-essel teljesen egyetértek, így tud erős lenni egy közösség, ha sok a közös, és a gondolkodásmód sem üt el túlságosan.Egyébként azzal nincs gond, hogy arab szomszédjaid vannak, de én azt gondolom, hogy az a nem jó, ha tömegesen ide jönnek élni különböző kultúrából érkező emberek.Sokszor alapjaiban eltérő (a nők lejjebb valók-csak egy a sok közül) kultúrából érkeznek, mint az európai, és tömbökben élnek a saját népükkel és meg sem próbálnak kicsit sem alkalmazkodni az európaihoz.

2015. febr. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!