Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ciki egy olyan ember...

Miért ciki egy olyan ember aki tiszteli szereti a magyar hagyományokat kultúrát és szereti a hazáját?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, most nem arra gondolok, hogy vonuljunk ki kockakövekkel dobálózni, vagy, hogy a magyar tiszta vér meg a hasonlók, hanem arra, hogy ha valaki kitesz egy magyar zászlót a házára, akkor már megszólják érte, talán meg is verik.

Ha valaki a magyar népzenét szereti a kultúrát történelmet, akkor kiröhögik.

Úgy érzem ha ez így megy tovább, akkor x éven belül eltűnik a magyar kultúra, mintha betiltanák.

2010. febr. 13. 10:05
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig nem látjátok át a systemet

Egyrészt szörnyű lehe,t hogy így hal meg valaki. DE

...persze, rossz dolog, nem azt írtam, hogy jó. Én sem örültem a vizitdíjnak meg egyebeknek. De ez az ára,hogy helyretegyék a rendszert...mert ha ennyit sem viselnek el pár évig, akkor a gyerekinknek még kórházuk sem lesz, nem hogy sorbanállásos ellátás.

a) vizitdíjat elviseljük, és holnap lesz kórház

b) nem vislejük el, és holnap még ennyi sem lesz...lehet választani...bár választottatok már a népszavazósdin.

A társadalom cseszte el az egészet, így hát helyre is kell hozni.

2010. febr. 19. 19:52
 62/62 anonim ***** válasza:
A kérdés az, miért ciki, aki szereti a hagyományokat, erre lepontozzátok azokat, akik felhozzák a népművészeteket, a magyar zeneszerzőket, írókat, költőket. Akkor mégis hogy tisztelje népe kultúráját?
2010. máj. 5. 14:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!