Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ciki egy olyan ember...

Miért ciki egy olyan ember aki tiszteli szereti a magyar hagyományokat kultúrát és szereti a hazáját?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, most nem arra gondolok, hogy vonuljunk ki kockakövekkel dobálózni, vagy, hogy a magyar tiszta vér meg a hasonlók, hanem arra, hogy ha valaki kitesz egy magyar zászlót a házára, akkor már megszólják érte, talán meg is verik.

Ha valaki a magyar népzenét szereti a kultúrát történelmet, akkor kiröhögik.

Úgy érzem ha ez így megy tovább, akkor x éven belül eltűnik a magyar kultúra, mintha betiltanák.

2010. febr. 13. 10:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
58%

Mert magyar hagyományok,az irodalom,népzene nem olyan látványos,mint a zászló,a Bálint- nap, és a többi amerikából idehozott divat.

Az még nem baj,. ha valaki zászlót tesz a házára,és fitogtatni akarja vele a magyarságát.Az viszont igen,ha nem ismeri a magyar népművészetet,irodalmat stb.

Aki ilyen magyarságát fitogtatót ismerek,az soha nem halott Gárdonyiról,Jókairól,Kodolányiról.Na,ez a szememben nem magyar.

2010. febr. 13. 10:57
 12/62 anonim ***** válasza:
59%
Bocsi, de miért lenne ciki? Engem még soha sehol nem szóltak meg azért, mert szeretem a hazám. Persze lehet, hogy csak mert olyan körökben mozgok, ahol a többiek is így vannak ezzel. Téged megvertek a kitett magyar zászlóért?
2010. febr. 13. 11:00
 13/62 anonim ***** válasza:
83%

Bezzeg más országok lakói büszkén hordják magukon, pólójukon a zászlajukat (lásd pl.: Anglia)

Nekünk is büszkének kell lenni magyar származásunkra!

2010. febr. 13. 11:02
 14/62 anonim ***** válasza:
0%

A válasz megírásának időpontja: ma 11:02

Na ezért szét fognak szedni a többiek.

2010. febr. 13. 11:03
 15/62 anonim ***** válasza:
40%

Ki is az igazán hű hazafi?

Aki hatalmas tudással rendelkezik, de mindent úgy tesz hogy a külföldet szolgálja? Vagy aki a maga egyszerűségében nem lenne képes a társadalomnak ártani?

Ez nem csak arról szól hogy mit tudsz és mit nem, hanem hogy miként cselekszel. Ebben van hatalmas deficite a magyar politikai elitnek.

2010. febr. 13. 11:04
 16/62 anonim ***** válasza:
55%
Én szerintem ez egyáltalán nem ciki,sőt ez (lenne) a normális dolog.Igazad van kérdező, valóban olyan már mintha betiltották volna.Érdekes Amerikában mindenhol csüngenek az amcsi zászlók és ők büszkék rá.Szerintem az a ciki ha valaki szégyelli ezeket a jelképeket és elfelejtette azt hogy ezek a jelképek mi mindent szimbolizálnak, pl hogy anno hány magyar hős halt meg ezért az országért amit mára már szépen tönkretettek.Ne féljetek majd jön a Jobbik, és végre észhez fog térni a magyar és majd büszkék leszünk ismét a nemzetünkre, a jelképeinkre!
2010. febr. 13. 11:10
 17/62 anonim ***** válasza:
0%

"Miért ciki egy olyan ember aki tiszteli szereti a magyar hagyományokat kultúrát és szereti a hazáját?"

Nem ciki. A ciki az, amikor az egyik párt hívei gyűlölik a magyar kultúra jelentős részét, és huszadrangú írókat neveznek ki legjobb magyar írónak, a magyar történelem helyére pedig fiktív történelmet helyeznek.

"Úgy érzem ha ez így megy tovább, akkor x éven belül eltűnik a magyar kultúra, mintha betiltanák."

Akkor ne szavazz Vonó Gabikára, akinek feltett szándéka a magyar kultúra eltüntetése és pótlása a zsírtáltos szubkultúra termékeivel, valamint a magyar történelem politikai mítoszokra való lecserélése.

2010. febr. 13. 11:47
 18/62 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki mondta, talán Benjamin Franklin, hogy a "hazafiság a gazember utolsó menedéke" ami félig-meddig igaz is, mert a legnagyobb rémtetteket mindig egy adott ország szolgálatában követték el.

A kérdésedre válaszolva: nem ciki, nem kínos, semmi baj sincs vele, csak azoknak a jó része, akik így gondolkodnak, sértésnek veszi, ha más nem, és agresszívan térítenek, és hülyézik a másikat. A normálisan gondolkodó nemzeti 5-10 százalék szív a nacionalista majomcsorda miatt.

2010. febr. 13. 11:56
 19/62 anonim ***** válasza:
11:03! Szerinted érdekelni fog? :) Attól még igazam van. (11:02)
2010. febr. 13. 11:57
 20/62 A kérdező kommentje:
megkerdezhetem, h miert nm lehet ugy beszelgetni itt, h egyes emberek ne kezdjenek felhozni mindent a jobbik ellen es gyulolkodni? itt nem a jobbikkal kapcsolatos dolgokat akarom megvitatni es nem adom meg neked az oromot, h nekiallok vitazni a temaval kapcs.
2010. febr. 13. 13:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!