Miért ciki egy olyan ember aki tiszteli szereti a magyar hagyományokat kultúrát és szereti a hazáját?
Félreértés ne essék, most nem arra gondolok, hogy vonuljunk ki kockakövekkel dobálózni, vagy, hogy a magyar tiszta vér meg a hasonlók, hanem arra, hogy ha valaki kitesz egy magyar zászlót a házára, akkor már megszólják érte, talán meg is verik.
Ha valaki a magyar népzenét szereti a kultúrát történelmet, akkor kiröhögik.
Úgy érzem ha ez így megy tovább, akkor x éven belül eltűnik a magyar kultúra, mintha betiltanák.
08:40
Miért talán van okod magadra venni? Visszaolvasva sehol sem láttam leírva sem azt, hogy te személyesen hülye vagy, sem azt, hogy az általam leírt típusból mindenki az lenne. Tehát vagy (szándékosan?) félreértetted azt amit mondtam, vagy a hiba az ön készülékében van.
Egyébként áruld el, hogy a hosszú haj, például mi módon sugároz műveletlenséget? Egy bakancs mi módon sugároz műveletlenséget? Egy farmer szintén hogyan?
Elismerem a "rockeres külsejűek" között is vannak elmeroggyantak, már találkoztam ilyennel, de az ellentáborban sokkal többel. Én tapasztalatból állítom nem úgy, hogy "ez hülyén néz ki, biztos hülye is". Az meg hogy kinek mi a "megnyerő", már ízlés kérdése.
nem a külsőtől függ az értelmi szint, Einstein sem volt éppen egy úriember külsőre.
mellesleg én is rocker külsővel vagyok megáldva, mégse érzem magam hülyének.
Utolsónak:
"Szívem csücske a Dunakanyar, ami szerintem a legszebb táj a világon."
Ezt nem te írtad, hülye liberális?
Ezt írtad, az idézet tőlem származik. Normális körökben ezt hívják válasznak. Ha nem nekem írtad, akkor miért idézted az írásomat.
Végül is teljesen mindegy, befejeztem.
1. nem lázítok
2. nem beszéltem arról, hogy szerintem miről szól a "rockerség"
tegnap 08:40
Szerinted érdekel a nyafid, liberális?
kitesz egy magyar zászlót a házára,
Nemzetti ünnepen rendben van de mindennap azért túlzás nem vagyunk Amerikában. A baj az hogy nem ilyen külsöségekkel kel kifejezni hogy szereted a hazád egyszerű dolgokkal, tanulj rendesen, dolgoz fizesd az adód, olvas magyar müvekett, ünnepeld meg az állami ünnepeket (nem kiabálással), és tiszteld a többi embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!