Ezt magyarázzák már meg nekem a népnemzetiek, oké?
Jahh!
A Fidesz korán sem vezet olyan torony magasan mint ahogy azt előadják, az MSZP-t rendesen utálják nagyon sokan, a többi meg szinte nem is mérhető, sőt szinte nincs is aktivistájuk. Csak olyan helyekkel találkoztam ahol már a Fideszesek jártak és ott is beszalad a 25-30%, olyannak meg nem is találkoztam ahol az MDF vagy az LMP járt volna.
Pedig mindig az az első hogy ezt derítjük ki!
Szociológiai szempontból fontos, remekül megmutatja ugyanis, az hogy hogyan gondolkoznak egy adott párt szimpatizánsai a győzelmükről a jellemüket. Ezek 10-12 százalék birtokában totális győzelemről beszélnek.
A szociológiai szempontokat szerintem az tükrözi hűen!
" Én liberális vagyok és mindenkinél kososabb"
Ha számomra hasznos a statisztika akkor az tuti biztos, ha nem akkor hazug. Pedig a statisztika csak adat gyűjtés és annak a hitelességét 80-90% ban a mintavétel, megválasztása jelenti. Ahogy csak a Fidesznek és az MSZPnek vannak közvélemény kutatói, teljesen egyértelművé teszi a hitelességet.
Én elmondom neked.
Abból hogy itt fórumon minden 2. jobbikos és azt hiszik hogy az utcán is így van ez.
Az értelmi szintet meg látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!