Bokros a nyugdíj és a minimálbér megadóztatásával akar választást nyerni?
Kolléga, én nem élek rosszul!
Gyakorlatilag a fogyasztásom ezen a szinten fedezni tudom, és ha tartósan plusz jövedelemhez jutok akkor a minőségi életvitel javítás felé haladok.
Az az, nem többet eszek, vagy iszom, hanem az autómat hamarabb cserélem ha kijön egy új széria vagy 6.1 est veszek ha 5.1 helyet, nem 1 hanem 2 hetet leszek Tarvisioban snowboardozni, és egy durvább all inclusive nyaralásra fizetek.
Persze az is igaz hogy én a pénzem nem itthon szedtem össze, viszont nincs mibe belekezdjek mert nincs mozgás, nincs semmire kereslet. Van bennem szociális érzékenység, de nem az ami dominál bennem. Egyszerűen meg kellene érteni a magyar középrétegeknek hogy felesleges kapzsinak lenni, mert ha a társadalomnak nem jó akkor ők sem képesek minden lehetőséget kihasználni. Ha a magyar embereknek 30-40% magasabb lenne a jövedelme, akkor én is beletudnék kezdeni valamibe és lehet hogy 2×2 hét is lehetne Tarvision!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!