Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bokros a nyugdíj és a minimálb...

Bokros a nyugdíj és a minimálbér megadóztatásával akar választást nyerni?

Figyelt kérdés
Normáliiiiiiis?
2010. febr. 12. 09:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
59%

Kolléga, én nem élek rosszul!

Gyakorlatilag a fogyasztásom ezen a szinten fedezni tudom, és ha tartósan plusz jövedelemhez jutok akkor a minőségi életvitel javítás felé haladok.

Az az, nem többet eszek, vagy iszom, hanem az autómat hamarabb cserélem ha kijön egy új széria vagy 6.1 est veszek ha 5.1 helyet, nem 1 hanem 2 hetet leszek Tarvisioban snowboardozni, és egy durvább all inclusive nyaralásra fizetek.

Persze az is igaz hogy én a pénzem nem itthon szedtem össze, viszont nincs mibe belekezdjek mert nincs mozgás, nincs semmire kereslet. Van bennem szociális érzékenység, de nem az ami dominál bennem. Egyszerűen meg kellene érteni a magyar középrétegeknek hogy felesleges kapzsinak lenni, mert ha a társadalomnak nem jó akkor ők sem képesek minden lehetőséget kihasználni. Ha a magyar embereknek 30-40% magasabb lenne a jövedelme, akkor én is beletudnék kezdeni valamibe és lehet hogy 2×2 hét is lehetne Tarvision!

2010. febr. 12. 11:41
 22/23 anonim ***** válasza:
60%
Legalább igazat mond.
2010. febr. 12. 16:54
 23/23 bumbi02 ***** válasza:
mi ezzel a baj? a bokros az egyetlen aki legalább igazat mond, ez hihetőbb mint h ha azt mondogatnák h növeljük a fizetésedet, növeljük ezt növeljük azt csökkentjük a terhedet... legalább igazat mond
2010. febr. 12. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!