Bokros a nyugdíj és a minimálbér megadóztatásával akar választást nyerni?
"Nagyon sok a minimálbér után nem fizető ember"
Nem inkább azoknak kellene fizetni akiknek a jövedelmük magas? Akiknek 8 milliós kocsijuk van és minimálbéren vannak bejelentve? MegBokrosodott a Lajos?
Utolsó egyet kell értenem veled.
Csak az a baj,hogy ezeket az embereket nem lehet elérni.Csak a nyugdíjasokat,kismamákat,segélyezetteket,közalkalmazottakat,fehéren,tisztán bejelentett dolgozókat.
És miért csak ezeket,hát azért mert másoknak a jövedelmüket a tisztességességükre alapozva maguknak kellene elismerniük,és azután kellene járulékot fizetniük.
De ezknek az embereknek nem jelent semmit a tisztesség,de azért habzó szájjal,öklüket rázva szitkozódnak a rendszerre,és azt gondolják,hogy én mindent megteszek ezért az országért!Csak azok a mocsok politikusok,stb,stb..
Lehet takarózni azzal,hogy nem fizetek tisztességesen,mert úgyis csak ellopják,meg szétosztják.
De akkor ne mondják,hogy a hazámért mindent megteszek,hiszen a hazában élő tizstességesen járulékfizetőket lesz@rják.Mit érdekli őket,hogy az első megszorításokat MINDÍG ezeknél az embereknél kezdik,mert másnál nem tudják.
segély helyett köz munka.(nem kellene örökbe fogadni szemétdombot.
Most tekintsünk el attól, hogy egységnyi segély munkabérként való megkeresése azt hiszem, négyszer drágább az államnak. ( gyengébbek kedvéért: ahhoz, hogy Gizike megkeressen hatvanezret segélyként, az államnak 240 ezret kell befizetnie, de lehet rosszul tudom, az viszont biztos, hogy minimum kétszeres a ráfordítás)
Hol tudsz te olyan munkát adni évtizedek óta nem dolgozó, nyolc osztályos embereknek, hogy az behozza a különbséget? Vagy az a lényeg, hogy dolgozzanak?
Borossal nekem sincs bajom, de azt sajnálom, hogy az MDF-hez csapódott.
Amúgy a minimálbér megadóztatása tényleg jó ötlet. A középfokú szakképzettséget igénylõ munkakörben foglalkoztatott munkavállaló bérminimuma a teljes munkaidõ teljesítése esetén 2010. január 1-jétõl havibér alkalmazása esetén 89 500 forint, nekem 110000 forint. Tőlem minden sz@rt vonnak. Számoljunk csak: én mennyit viszek haza és ő mennyit visz haza. Szinte egyforma, tehát én is majdnem minimálbéren vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!