Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Politikusaink hogy őrültek...

Politikusaink hogy őrültek bele a politizálásba, amikor nem kell nekik az elszámoltatástól tartaniuk?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy vannak olyan politikai formációk (LMP, Jobbik), amelyek kormányon elszámoltatnák őket, de ettől nem kell tartaniuk, mert mindkét pártot jól lejáratták a propagandistáikkal / vagy ha kormányra kerülnének, egyből mennének Új-Zélandra / Bissau-Guinea-ba s kezdenének új életet a kettős állampolgárságukkal. A Fidesz és a több részre szakadt MSZP politikusai együtt kezdték a politizálást, egyes politikusaik a KISZ-ben (Orbán, Gyurcsány), mások az egyetemen, mások meg a Hazafias Népfrontban / MSZMP-ben kötöttek barátságokat, amelyek a pártosodások ellenére tartanak, mind a Fidesz, mind az MSZP elnézik egymás egetrengető szabadrablásaikat.

Az egyes politikusok elmeállapotára vonatkozóan -ellenszenvből -lehet állítani dolgokat, és vannak elmeállapotok, amiknek

konkrét, objektív tüneteik vannak. Ez a nagy különbség. Politikusaink többségéből süt, hogy orvosi értelemben sérültek.

Tényleg minden irónia nélkül írom, a politikusok jó része keményen hozza a DSM-ben (a pszichiátriai diagnózisok, kórképek

leírásos gyűjteménye, ebből dolgoznak azok is) leírt pszichiátriai kórképeket, zavarokat, személyiségzavarokat.

Pontatlan a megfogalmazásom, tudom, de a lényeg szerintem átjön. Ahány politikussal csak találkoztam vagy láttam,

tisztelet a kivételeknek, mert akad, szinte mind zavart személyiségű, cezaromán, narcisztikus, hisztrionikus jellem,

mindent megtesznek, hogy jó kép alakuljon ki róluk, és ha személyesen találkozol velük, szinte azonnal átjön, hogy nem

normálisak, paranoidok, skizofrének, gyakran mutatják a szociopátia különféle jegyeit, esetlen szervilizmussal, más

hasonló DSM kellékekkel spékelve.

Orbánon mostanában nagyon kiütközik ez, a különöző pótcselekvések, elmélázott, zavaros tekintet, idegbeteg hangnem jelzik hogy baj van az emeleten. Gyurcsánynál nagyfokú érzelmi-hangulati hullámzás van, a dührohamig felturbózza magát, amit súlyosan belassult, összeakadó nyelvű apatikus állapotok követnek. Mostanában ritkán szerepel, ezért csak a tajtékzást látjuk, nem úgy mint korábban, amikor akkor is ki kellett állnia, ha lent volt. (gyógyszer!?)-> Láthatóan zavartan, keresgélte az alapvető szavakat, terrorista focistákról, meg öregecskedő feleségekről hebegett-habogott, és nem mellékesen idáig senki mást nem láttam nyilvánosan sírógörcsöt kapni, ha az anyja bejött a könyvbemutatóra. Szanyinál az állandó káromkodás és idegbeteg minősítgetések, mutogatások sorozata, Kósánál meg a nyilatkozatok mutatják, hogy nagy a baj.

2015. febr. 16. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz vezető politikusnak lenned, hogy Magyarországon megőrülj.

Néha már én is azt érzem, hogy nem bírom tovább, pedig csak egy sima raktáros vagyok és a melóhelyen olyan gyűlölködés és furkálódás van, hogy az elképesztő.

El tudom képzelni, hogy milyen undorító játszmák mehetnek az ő szintjükön.

2015. febr. 16. 22:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Jogi egyetemet végzett ismerősöm politizálni akart komolyan az Országházban, és miután látta, hogy a plenáris ülések alatti veszekedések után egymással jókedvűen mentek vadászni vagy a zsinagógába vagy bárhova a képviselők, azután gyorsan elment a kedve az egésztől.
2015. febr. 16. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Van olyan barátom, aki még csak nem is dolgozik és már az őrület határán van !
2015. febr. 16. 23:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nem úgy megy, hogy na akkor én politizálni fogok az országházban, mert jogot végeztem. Előbb jelölést kell szeretned ajánlócédulákkal és utána be is kell jutnod vagy listáról vagy egyéni helyről.
2015. febr. 17. 04:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem szimpla képviselőként akart politizálni az ismerős, hanem a törvényalkotási bizottságban, ilyesfajta kisegítőként.
2015. febr. 17. 11:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!