Miért nem lehet keményen fellépni a határsértőkkel szemben?
Figyelt kérdés
Az államhatár sértés súlyos bűncselekmény. Az állam fenn kéne, hogy tartsa a jogot, hogy az illegális átlépőket veszélyforrásnak nyilvánítsa. Ez alatt értem például a szögesdrót kihúzását, a taposóaknák és géppuskatornyok telepítését a fokozottan veszélyes szakaszokon.2015. febr. 14. 11:20
21/33 anonim válasza:
és az enyémre, miért nem válaszolsz?
az adócsalás, uniós pénzek elsikkasztása, pénzmosás, közpénzek kimenekítése offshore cégekbe nem bűncselekmény?
22/33 A kérdező kommentje:
Ja szóval ez nem költői kérdés volt, hanem komolyan nem tudod, és mástól vársz választ? De, az. Örülsz?
2015. febr. 18. 00:10
23/33 anonim válasza:
sajnállak, hogy ennyire szűk látókörű sötét ember vagy
24/33 A kérdező kommentje:
Az érvek elfogytak, indul a személyeskedés. Leülhetsz, egyes.
2015. febr. 18. 08:50
25/33 anonim válasza:
nem személyeskedés, csak tanultabb vagyok, mint te
26/33 A kérdező kommentje:
Már megint személyeskedsz, és olyanokat állítasz, amiről fogalmad sincs. Nem tudod, mit és mennyit tanultam.
Ezenkívül ezt úgy használod, mintha érv lenne. Az én apukám elveri a tiedet, tehát nekem van igazam. Kb ez a színvonalad. És ezután tanultnak nevezed magad.
2015. febr. 18. 11:31
27/33 anonim válasza:
Tanult ember nem állít olyanokat, amiket te ide leírsz.
28/33 A kérdező kommentje:
És ha mégis? Összedől a világod?
2015. febr. 18. 21:50
29/33 anonim válasza:
Az enyém aztán nem. Tételezzük fel, hogy igaz, amit állítasz, akkor viszont hatalmas nagy szégyen, hogy így gondolkodsz.
Fentebb már egy páran leírtak mindent, mindegyikbe belekötöttél. Ez csak elárul valamit.
30/33 anonim válasza:
A te eszmefuttatásod: Illegális operációs rendszered van, bűncselekményt követsz el, javaslom a lakásod elé is állítsunk géppuskatornyot. Egyébként a saját álláspontomra megadtam a bizonyítékot, de bocsánat, nem tudtam, hogy egy analfabéta kérdésére válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!