Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Malina Hedviget és a temerini...

Malina Hedviget és a temerini fiúkat keményen meghurcolták, Eva Rezesová pedig ejnye-bejnyével megússza?

Figyelt kérdés

Eszembe jut Malina Hedvig és a temerini fiúk, velük a szlovák és a szerb bíróság nem bánt ilyen kesztyűs kézzel. Persze erre majd azt mondják, hogy ők nem magyar állampolgárok, csak hontalan magyarok, azaz, ahogy itt jó páran mondanák, szerbek és szlovákok ők, akik mégis autentikusan beszélnek magyarul. Eszembe jut a Cozma gyilkosság is, ahol egy nagyszerű sportoló ügyében a magyar "igazságszolgáltatás" a cigány hordákkal szemben ugyancsak elnéző volt. A magyarok testületileg és egyénileg is egyaránt imádnak egymás szájába szarni és közben szidni a rendszert, hogy az milyen rossz. Nem vesszük észre, hogy mi járatjuk le a saját magyar mentalitásunkkal ezt az országot és egymást, aztán mindneki döbbenten szomorkodik, hogy soha egy lépésnyit sem tudunk kimozdulni a holtpontról. Egyáltalán hogy engedhető meg egy nyilvánvaló gyilkosság elkövetése kapcsán a házi őrizet?

Ez a mai Magyarország? Ha tele vagy lével azt csinálsz amit akarsz?

Ha a bíró családját bedrogozva-beb*szva elütném és fullgazdag lennék akkor is ilyen elnézők lennének?

Ez a magyar igazságszolgáltatás újabb szégyene.

Én minimum 20 évet adtam volna neki!!

http://www.youtube.com/watch?v=fqFa4e13pgs

2013. nov. 26. 11:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
54%

Ha tele vagy lével azt csinálsz amit akarsz? igen

De biztos hogy lesz itt komment aki nemet mond. Mert a magyar népség a leg hazaárulóbb a világon. Szóval ha valaki megkésel valakit , megerőszakol a magyarok közt akkor is lesz olyan aki megvédi. Főleg ezen az oldalon olvasok ilyeneket.

2013. nov. 26. 11:34
 2/21 anonim ***** válasza:
21%
Rezesovát is keményen meghurcolták pedig még csak hibás sem volt.
2013. nov. 26. 11:59
 3/21 anonim ***** válasza:
56%
Na ugye mit mondtam? Persze egy alkoholista aki miatt egy család benn égett a kocsiban és a legkisebb megbánást sem mutatta. Tényleg köszönjük magyarok. Nem értem miért nem itt tanyáznak az olasz maffiózók itt maximum dá dá lenne.
2013. nov. 26. 12:02
 4/21 anonim ***** válasza:
21%

"Én minimum 20 évet adtam volna neki!! "

Mer te egy büdös paraszt vagy ecsém.

2013. nov. 26. 12:02
 5/21 anonim ***** válasza:
77%

Hogy te minimum 20 évet adtál volna neki, az senkit nem érdekel. A törvény 5-10 év közötti szabadságvesztést ír elő a gondatlanságból elkövetett emberölésre. Tény, hogy kaphatott volna többet is, de a 6 év a határok között van.

Ha beb*szva-bedrogozva elütsz valakit, akkor te is ennyit kapsz, feltéve, hogy nem szándékosan ütötted el, mert azért több jár.

2013. nov. 26. 12:04
 6/21 anonim ***** válasza:
24%

"Persze egy alkoholista aki miatt egy család benn égett a kocsiban és a legkisebb megbánást sem mutatta."

Alkoholista fogalma:

Alkoholista az a személy, aki ugyanannyit iszik mint mi, csak kevésbé szeretjük.

2013. nov. 26. 12:04
 7/21 anonim ***** válasza:
28%
Mindenki magából indul ki
2013. nov. 26. 12:05
 8/21 anonim ***** válasza:
60%

"a magyar népség a leg hazaárulóbb a világon"

A válaszíró 48%-ban hasznos válaszokat ad.

"Mindenki magából indul ki"

2013. nov. 26. 12:19
 9/21 anonim ***** válasza:
12%

"a magyar népség a leg hazaárulóbb a világon"

"Mindenki magából indul ki"

A válaszíró 46%-ban hasznos válaszokat ad."

kössz bagoly de nagy a fejed...

mellesleg melyik oldalon is vannak hazaárulók? Kik pontoznak?

Nem hinném hogy Szlovákiában ennyit kapott volna

Mégis miért bulizgatott a luxusvillában

2013. nov. 26. 12:22
 10/21 anonim ***** válasza:
30%

Remélem tükörbe is néztek néha 51%

Meg reméljük mikor visszakapja a szerelmed a jogsit a te családodnak fog villogni.

2013. nov. 26. 12:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!