Magyar Péter vagy a szavazói, nem gondolják, hogy látva a most hirtelen ránkszakadt világpolitikai ámokfutást, az országnak késő lesz az, hogy jövőre váltanak kormányt? Nem fogunk lemaradni a történelemről?

Burkoltan egy puccsra célzol?
Sok szerencsét. 🤣
3as, sajnos úgy néz ki, hogy igen. Sem az európai, sem a magyar félről nem érkezett igény arra vonatkozóan, hogy az új szövetségi formációnak a része legyen az ország.
Ha a következő választásig, kialakulna -szerintem ez már idén kifog-, akkor lemaradunk.

Ha ilyen ütemben változik a körülöttünk lévő világ és alakul át és mi esünk ki a változásból, úgy gondolod, hogy 26-ban lesz még választás egyáltalán?
Én azt is el tudom képzelni, hogy a most benyújtandó külföldi pénztörvény is erre fog szolgálni.

#8-nak:
Magyarnak köszönhetően ne is reménykedj kormányváltásban.
Én személy szerint kizártnak tartom, hogy a TISZA egymagában több szavazatot kapjon mint a Fidesz.
Egy bárkivel történő koalíció felvetése pedig brutálisan megosztaná mind a leendő partner, mind a TISZA saját táborát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!