Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter vagy a szavazói,...

Magyar Péter vagy a szavazói, nem gondolják, hogy látva a most hirtelen ránkszakadt világpolitikai ámokfutást, az országnak késő lesz az, hogy jövőre váltanak kormányt? Nem fogunk lemaradni a történelemről?

Figyelt kérdés

ma 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
Jobb későn mint soha.
ma 17:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez nekünk késő lesz. Ki maradunk. Addigra fel fog állni az a rendszer, aminek mi már nem leszünk része.
ma 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
71%
A történelemről nem maradunk le.
ma 17:20
 4/13 DK-s ***** válasza:
100%

Burkoltan egy puccsra célzol?

Sok szerencsét. 🤣

ma 17:24
 5/13 A kérdező kommentje:

3as, sajnos úgy néz ki, hogy igen. Sem az európai, sem a magyar félről nem érkezett igény arra vonatkozóan, hogy az új szövetségi formációnak a része legyen az ország.

Ha a következő választásig, kialakulna -szerintem ez már idén kifog-, akkor lemaradunk.

ma 17:27
 6/13 anonim ***** válasza:
Nincs mit tenni. Csak választáson lehet megbuktatni a kormányt, tehát 26-ig várni kell. :)
ma 17:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Ha ilyen ütemben változik a körülöttünk lévő világ és alakul át és mi esünk ki a változásból, úgy gondolod, hogy 26-ban lesz még választás egyáltalán?

Én azt is el tudom képzelni, hogy a most benyújtandó külföldi pénztörvény is erre fog szolgálni.

ma 17:45
 8/13 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem még időben vagyunk, de az nagyon fontos, hogy 26-ban leváltsuk a kormányt. Még ha ki is alakulna addig valami, az nem jelenti azt, hogy később ne lehetne csatlakozni. Európának nem az országgal, csak annak jelenlegi vezetésével van baja. Pontosabban azzal, amilyenné váltak.
ma 17:55
 9/13 DK-s ***** válasza:
44%

#8-nak:

Magyarnak köszönhetően ne is reménykedj kormányváltásban.

Én személy szerint kizártnak tartom, hogy a TISZA egymagában több szavazatot kapjon mint a Fidesz.

Egy bárkivel történő koalíció felvetése pedig brutálisan megosztaná mind a leendő partner, mind a TISZA saját táborát.

ma 17:59
 10/13 A kérdező kommentje:
Ha idén feláll ez az új védelmi szövetség, akkor, mégis, hogy vagyunk időben? Jövőre már késő lesz és semennyire sem fognak bennünk bizni.
ma 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!