Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megtalálja a módját a Fidesz,...

Megtalálja a módját a Fidesz, hogy 2026-ig kriminalizálja a Tiszát?

Figyelt kérdés

Azért most már teljesen más a helyzet, mint 2021-ben.

Van egy sokakat egyesítő párt, a Tisza, ami nem áll bele minden csip-csup témába ami a közel 2 milliós szavazótáborát megosztaná. Szerintem ezt jól teszi.

Akkor ott van az országjárás, a vidéki tisza szigetek amelyek azért jöttek létre, hogy erősítsék a Fidesz-ellenes közösséget országszerte

Na meg azért a közvélemény-kutatások szerint sem áll olyan jól a Fidesz, hogy hátradőlhessen.

Mit gondoltok, mi lesz itt 2026-ig? Az már fix, hogy az MP ellenes lejáratókampányok az ellenzéki oldalon nem működnek.

ma 12:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
A Tisza valóban más helyzetben van, mint az ellenzék 2021-ben. Egységesítő erőként lép fel, tudatosan kerüli a megosztó témákat, és az országjárással, Tisza-szigetekkel közösséget épít. A közvélemény-kutatások is azt mutatják, hogy a Fidesz támogatottsága gyengül, míg a Tisza erősödik. Ugyanakkor a Fidesz hatalmi eszközei (média, hatóságok) még mindig erősek, és valószínűleg megpróbálják gyengíteni a Tiszát, hogy ez kriminalizálásig fajul-e, az a következő másfél év eseményein múlik. A lejáratókampányok hatástalansága viszont tényleg látható, főleg az ellenzéki oldalon. 2026-ig izgalmas politikai harc várható.
ma 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:
35%
Országunknak vége,ha a tisza nyer és mp lenne a miniszterelnök..
ma 12:27
 3/15 A kérdező kommentje:
Jaja, ezt mindenkire mondjátok xd Ém Csehországban élek, itt baloldali kormány van, s köszönjük szépen jól élünk.
ma 12:37
 4/15 anonim ***** válasza:
29%
Magyar Péter magát kriminalizálja, és közeli munkatársai, barátai tanúsítják, hogy bűncselekményeket követett el.
ma 12:42
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
Akkor miért nem a cseh politikával foglalkozol?
ma 12:51
 6/15 anonim ***** válasza:
76%
5, a magyar kormány, miért foglalkozik az európai politikával, aminek Csehország is része?
ma 12:53
 7/15 anonim ***** válasza:
14%

", a magyar kormány, miért foglalkozik az európai politikával, aminek Csehország is része?"

Nem téged kérdeztelek, ha csak nem felejtettél el véletlenül fiókot váltani.

ma 12:57
 8/15 anonim ***** válasza:
46%

Nem a kérdező vagyok, de mivel én is külföldön élek, mint a kérdező, engem is rohadtul zavar, hogy egyoldalúan a magyar kormány a vétóival belepofázhat az én életembe és hatással lehet rá, miközben, visszafele ezt nagyban kikéritek magatoknak.

Tessék kilépni az EU-ból és onnantól nem fogunk belepofázni, hogy mi megy otthon, de, amig itt vagytok, akár tetszik, akár nem, ez fog menni!

ma 12:59
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Értem, de ti belepofázhattok már a miénkbe. Nincs több kérdésem! 😁🤭
ma 13:02
 10/15 A kérdező kommentje:
És a magyar kormány miért foglalkozik ennyire Amerikával, valamint Belgium fővárosával, Brüsszellel. Kikéritek magatoknak, ha külföldi országok rossz néven nyilatkoznak rólatok, de nagyban tapsikoltok, hogy a jelenlegi amerikai kormány Európa (Ukrajna) teljes kihagyásával akar az oroszoknak kedvező békét teremteni. Amúgy meg lett mondva a Fidesz propaganda által, hogy mi több rezsit fizetünk itt, ami megint csak nettó kamu. Az élet olcsóbb itt, jobb a fizu és látszik is hogy Csehorszag jobb iranyba tart mint Magyarország.
ma 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!