Melyik pártra szavazzak?
Lássuk:
mdf:minimálbér megadóztatása szoc rendszer átalakítása.Sajnos a magyar társadalom nincs hozzászokva az adózáshoz ezért ez a párt kilőve
szdsz:szerintem ezt nem kell ecsetelni kilőve
mszp: volt 12 évük és még mindig ott tartanak,hogy a fidesz a hibás kilőve
Fidesz: nincs programjuk meg ez is ugyanolyan korrupt mint az előzőek kilőve
jobbik:jó programjuk van csak ha erősk lesznek senki nem áll szóba velünk kilőve
cigány párt: nálunk a ckö vezetője az uzsorás szóval ez is kilőve
lmp: az szdsz utódja kilőve
összefogás párt: jobbik programjával kampányol szerintem azt mszp támogatja kilőve
Van mo-on normális párt?
Munkáspárt. :)
Egyébként a Humanista Párta...
Én is ilyen problémával állok szemben. Mindig a Fideszre szavaztam, de most nem fogok rájuk, hanem a Jobbikra.
A teóriám:
Egyszerű: Nem bízok a Fideszben, de még mindig jobb mint az MSZP. Nem szeretném, hogy túl nagy győzelmet arassanak, pl 2/3, mert akkor mindent megcsinálhatnak, amit akarnak. Ha kb fej-fej mellett lenne a végeredmány az MSZP-vel, akkor majd kell maguk mellé venniük valakit, mert akkor lenne meg a többségük, és ez csakis a Jobbik lehet (remélem nem az MSZP). Hátha ők majd egy kicsit "odakoppintanak" nekik. Szóval, én a Jobbikra fogok szavazni.
Ha nem jön össze a teóriám, akkor megszívtam.:)
Hát ha arra szeretnél, akinek a legnagypofájúbb és legtöbb szabadidővel rendelkező (de jó nekik!) szavazótáboruk van, akkor a jobbikra.
Én hasonló cipőben járok, mint te, eltekintve attól, hogy vannak pártok, akikre már tudom, hogy _nem_ szavazok semmi szín alatt. Azt tervezem, hogy átrágom magam az esélyes pártok programján és a legkisebb rosszra szavazok. Sajnos ma szerintem ez az egyetlen járható út, neked is ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!