Nem túlzás, hogy ennyi Trianon-emlékművet építenének?
Nem vagyok magyarellenes, szerintem is durva dolog volt Trianon, de azért ez felháborító. Itt egy kezdeményezés, hogy MINDEN magyarországi településen épüljön egy Trianon-emlékmű.
Tényleg erre kell költeni az amúgy se sok közpénzt? Lassan száz év elmúlt már, meddig kell még emlékeznünk, és fájdalmat éreznünk? Ráadásul nemcsak Trianonban és nemcsak Magyarország szenvedett veszteségeket a 20. században (Ausztria és Bulgária is nagy területeket vesztett, tőlünk a szocializmus alatt majdnem annyian elvándoroltak, mint amennyi embert Trianonban elcsatoltak stb.), erről miért nem beszélünk?
'Az imperialista kapitalista nyugat haldoklik elvtársak! Csak még egy kicsit kell sajnáltatni magunkat, és összeomlik magától.'
Mintha 90 előtt is ezt szajkózták volna az élvtarsak, de az a komisz imperiál stb. Nyugat csak nem méltóztatott kipurcanni, annál inkább a szovjet blokk.
Ad 2: attól, hogy sajnáltatjuk magunkat, nem fog összeomlani sem most, sem x év múlva. Ebben reménykedni annyira értelmes, mint arra várni, jövő héttől mindenki aranyban és selyemben fog járkálni, több milliós alapfizetéssel.
"Trianon gyakorlatilag Magyarország Holokausztja."
Sajnos sokkal több annál.
Mert a holokauszt csak néhány évig tartott és BEFEJEZŐDÖTT,
ezzel szemben Trianon már 95 éve FOLYTATÓLAGOSAN tart, még nincsen vége. Sajnos.
Kíváncsi vagyok mit szólnának a zsidók, ha még mindig működnének koncentrációs táborok.
Mert mi magyarok így vagy ezzel 95 éve.
95 éve nézzük magyar testvéreink elnyomását, országunk kirablását, tönkretételét.
Elég csak a magyarverésekre, pogromokra, erdélyi falurombolásra, Tisza cianidszennyezésére gondolni.
Hosszú a lista.
És még nem ért véget.
Még nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!