Nem túlzás, hogy ennyi Trianon-emlékművet építenének?
Figyelt kérdés
Nem vagyok magyarellenes, szerintem is durva dolog volt Trianon, de azért ez felháborító. Itt egy kezdeményezés, hogy MINDEN magyarországi településen épüljön egy Trianon-emlékmű.
Tényleg erre kell költeni az amúgy se sok közpénzt? Lassan száz év elmúlt már, meddig kell még emlékeznünk, és fájdalmat éreznünk? Ráadásul nemcsak Trianonban és nemcsak Magyarország szenvedett veszteségeket a 20. században (Ausztria és Bulgária is nagy területeket vesztett, tőlünk a szocializmus alatt majdnem annyian elvándoroltak, mint amennyi embert Trianonban elcsatoltak stb.), erről miért nem beszélünk?
Inkább kelet eu kéne. Szépen az összes kelet európai ország egyesülne mint most az eu ban viszont mint vetélytársa a nyugatnak. Így szövetkezve lengyelekkel szlovák meg minden keletivel már fellehetne venni a versenyt. Amúgy fölös pénz szerintem pedig egyáltalán nem vagyok egy nemzetellenes liberál fasiszta hogy szépen fogalmazzak.
2015. jan. 28. 14:51
2/26 anonim válasza:
Holokauszt emlékművekre sokkal több pénzt fordítanak az aktuális kormányok.
2015. jan. 28. 14:51
3/26 A kérdező kommentje:
Utolsó: biztos nem, abból összesen 16 épült az országban, Trianon-emlékműből meg 389.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!