Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják a Jobbikosokra...

Miért mondják a Jobbikosokra hogy nácik?

Figyelt kérdés
Ha a Jobbik tényleg náci párt lenne, akkor csak horogkeresztet és Adolf Hitleres képeket viselnének az egyenruhájukon. Én nem vagyok jobbikos, és én nem mondtam a Jobbikra hogy náci, mivel a Jobbik nem náci párt. Sok ember azt mondja a jobbikosokra hogy nácik haza, ha Vona Gábor és Novák Előd azt mondaná az embereknek, hogy "Emberek mi nem vagyunk Jobbikosok, mi nácik vagyunk." Én a Jobbikosokat nem láttam horogkeresztes jelképet viselni és Adolf Hitleres képeket sem láttam. Akkor miért mondják rájuk hogy nácik ??

2015. jan. 23. 12:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
5%
Mert liberalizmusban élünk ahol az európai(nyilván akkor a magyar is) elnyomásban él, és büszkének kell lenni a virágzó multikultira...Ja!Remélem nem sértettem meg egy bevándorlót sem, nem állt szándékomban.
2015. febr. 4. 06:50
 32/33 anonim ***** válasza:
0%
mert jobboldali párt, ennyi, reálisan próbál gondolkodni
2016. febr. 22. 11:04
 33/33 anonim ***** válasza:

A politikai palettának minden területén (szélsőjobbtól szélsőbalig) egyaránt vannak olyan politikusok, szimpatizánsok, akik igyekeznek megalapozottan vagy túlzóan megbélyegezni a másik felet, és vannak olyanok is, akik csak általánosítva tudnak-akarnak gondolkozni, beszélni.

Nagyon sok jobbik szimpatizánsra jellemző, hogy gyakran komcsizzák, hazaárulózzák a baloldaliakat, meg se próbálva különbséget tenni az MSZP és a Párbeszéd között mondjuk, hogy csak két pártot említsek a baloldalról.

Szóval ez egy általános jelenség, amit minden politikai pártnak el kell viselnie.

Hozzáteszem halkan, hogy azért ők egy kicsit többet tettek azért, hogy ez a kép kialakuljon róluk, mint mondjuk a Párbeszéd vagy az Együtt a komcsizásért, hazaárulózásért.

2017. márc. 4. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!