Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Belegondoltál már hogy a mai...

Belegondoltál már hogy a mai politikai elit 20 év alatt mennyit kilopott a zsebedből, mi mindentől megfosztott?

Figyelt kérdés

Mind ezt csak azért, mert a támogatói elvárták.

Hiszen amelyik párt 1990 ben képes volt elindulni a választásokon, az csak is külföldi pénzből lehetett rá képes! "" és ezért már túl sokat kaptak, az én zsebemből " szerintem.

2010. febr. 7. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Inkább nem gondolok bele, mert agyvérzést kapnék!

Mocskos tolvaj csürhe.

2010. febr. 7. 22:01
 2/10 anonim ***** válasza:

"Hiszen amelyik párt 1990 ben képes volt elindulni a választásokon, az csak is külföldi pénzből lehetett rá képes! "" és ezért már túl sokat kaptak, az én zsebemből " szerintem."

Most akkor külföldi pénzből indultak, vagy a te zsebedből kampányoltak?

2010. febr. 7. 22:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hú ha arra gondolok hogy a 44-es út építését még el sem kezdték, akkor nincs tovább miről beszélni. És ez csak egy csöpp a tengerben!
2010. febr. 7. 22:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Most akkor külföldi pénzből indultak, vagy a te zsebedből kampányoltak?

Külföldi pénzből kampányolnak, de a külföldi a te zsebedre vágott akkora lyukat hogy nem marad benne semmi!

Az utolsó 8 évben meg húzgáltak a külföldiek, és a politikusok is, 2 lyuk már sok azon a kis zseben!

2010. febr. 7. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a 20 év nekem is fáj. Gondoljatok arra, hogy milyen gazdag és virágzó országgá válhattunk volna lehettünk volna 20 év alatt. Mondok két példát. Az egyik Szlovénia. Majdnem utolérték Németországot. Vagy Magyarország Horthy alatt. A trianoni romokból Európa egyik egyik legerősebb gazdaságát hozták létre; a pengő volt Európa legerősebb valutája. Épült, fejlődött a kor szintjének megfelelően minden: az utak, a vasutak, a lakónegyedek, az oktatás stb. Megközelítettük az európai élvonalat. Az elmúlt 20 év meg elvesztegetett idő volt, és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.
2010. febr. 7. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Legutolsónak. Szlovéniában jártam két éve, olyan szép országot nagyon régen láttam. Le a kalappal, pedig nagyon lent voltak. Oda szívesen visszamennék!!!!
2010. febr. 7. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Ajaj, egyetértek az előzőekkel...
2010. febr. 7. 22:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az életem felét vették el. 20 éve kezdtem dolgozni. Ha 200 kilométerrel nyugatabbra dolgoztam volna ennyit, akkor most lenne egy nagy házam és 3 évente cserélném az autómat.

Most tovább gürizek, hogy nekik legyen nagy házuk és 3 évente cserélhessék az autójukat.

Mert egy vagyok a sok marha közül.

2010. febr. 7. 23:47
 9/10 anonim ***** válasza:
2010. febr. 8. 02:19
 10/10 anonim ***** válasza:

Bizony, teljesen igazad van. És ha a Fidesz folytatja ezt tovább és nem mond végre nemet ezeknek az idegen rablóknak, akkor ők is elbuknak 4 év múlva. Csak ugye addigra már 24 évnél tartunk...

Győzzön a Jobbik, nyerjen az ország!

2010. júl. 1. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!