Belegondoltál már hogy a mai politikai elit 20 év alatt mennyit kilopott a zsebedből, mi mindentől megfosztott?
Mind ezt csak azért, mert a támogatói elvárták.
Hiszen amelyik párt 1990 ben képes volt elindulni a választásokon, az csak is külföldi pénzből lehetett rá képes! "" és ezért már túl sokat kaptak, az én zsebemből " szerintem.
Inkább nem gondolok bele, mert agyvérzést kapnék!
Mocskos tolvaj csürhe.
"Hiszen amelyik párt 1990 ben képes volt elindulni a választásokon, az csak is külföldi pénzből lehetett rá képes! "" és ezért már túl sokat kaptak, az én zsebemből " szerintem."
Most akkor külföldi pénzből indultak, vagy a te zsebedből kampányoltak?
Most akkor külföldi pénzből indultak, vagy a te zsebedből kampányoltak?
Külföldi pénzből kampányolnak, de a külföldi a te zsebedre vágott akkora lyukat hogy nem marad benne semmi!
Az utolsó 8 évben meg húzgáltak a külföldiek, és a politikusok is, 2 lyuk már sok azon a kis zseben!
Az életem felét vették el. 20 éve kezdtem dolgozni. Ha 200 kilométerrel nyugatabbra dolgoztam volna ennyit, akkor most lenne egy nagy házam és 3 évente cserélném az autómat.
Most tovább gürizek, hogy nekik legyen nagy házuk és 3 évente cserélhessék az autójukat.
Mert egy vagyok a sok marha közül.
Bizony, teljesen igazad van. És ha a Fidesz folytatja ezt tovább és nem mond végre nemet ezeknek az idegen rablóknak, akkor ők is elbuknak 4 év múlva. Csak ugye addigra már 24 évnél tartunk...
Győzzön a Jobbik, nyerjen az ország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!