Most komolyan Novák akar bocsánatkérést kapni? Tényleg azt akarja mondani, hogy semmi rasszista nem volt a kijelentésében?
Szó szerinti idézet:
"A 2015-ben elsőként - 23 éves anya harmadik gyermekeként! - megszületett Rikárdó mellett azért persze szaporodik a magyar is néhol, pl. a mi családunkban is többen vagyunk, mint négy éve. :-) Bőséges gyermekáldást kívánok minden honfitársamnak az új évre!"
Ebben semmi rasszista elem nincsen. Épp ellenkezőleg.
Aki ezt kifogásolja, az szélsőséges magyarellenes.
Még a háború utáni békeszerződések is kimondják, hogy a már meglévő etnikai viszonyokat tiszteletben kell tartani, nem lehet azokat erőszakosan megváltoztatni.
Magyarországon 9 millió magyarra 1 millió cigány jut.
Ezt az arányt úgy lehet tartani, ha ugyanannyi magyar gyerek születik, mint cigány.
Ezzel szemben a magyar átlag 1,1 gyerek - a cigány 3'5 gyerek/család.
A folyamat hosszú távon az etnikai arányok teljes felborulásához és a magyar nemzet kihalásához vezet.
Aki ezt helyesli, azt a magyar nemzet ellenségének kell tekinti.
Nem a 3'5 a sok, hanem az 1'1 a kevés.
Erre hívta fel a figyelmet Novák Előd.
Ezzel a Földkerekség minden egyes országában egyetértenek.
2-es és 3-as. Ti vagytok az ostobák és rosszindulatúak, mert egy szöveg értelmezésére is képtelenek vagytok és belemagyaráztok minden marhaságot.
Tudom, hogy sokaknak fáj, hogy a magyar még nem halt ki, hanem vannak még többgyermekes magyar családok. Tudom, hogy vannak népek, akik szívesen megszereznék maguknak az országot és betelepülnének Magyarországra a magyarok helyére. Tudom, hogy vannak, akik ezt az érdeket lelkesen kiszolgálják. Ők indították az "Én is Rikárdó vagyok" mozgalmat.
Ilyet csak idegenszívű tesz, a magyar ember ugyanis soha nem tagadja meg a magyarságát.
"Ebben semmi rasszista elem nincsen. Épp ellenkezőleg."
Akkor rámutatok, hogy melyik része rasszista:
"... Rikárdó mellett azért persze szaporodik a magyar is néhol ..."
Ha ez nem rasszizmus, akkor nem tudom mi az.
"Ha ez nem rasszizmus, akkor nem tudom mi az."
Könyörgöm, ez egy közönséges kijelentése volt!
Ezt figyeld!
"Sokan vannak a törökök is, de a magyarok is sokan lesznek."
vagy:
"A románok többen vannak mint mi, de remélem mi is majd többen leszünk."
vagy:
"A kínaiak nagyon sokan vannak, kár, hogyne mi vagyunk ilyen sokan."
Ezeket az idézeteket én találtam ki. És ezek semmiben sem különböznek attól a megszólalástól, tehát nem tudom miért mondjátok, hogy rasszista lett volna, amit mondott. Akkor ennyi erővel mi is mondhatnánk, hogy rasszista az, aki egy rossz szót mer mondani a magyarra.
Novák Mágó Károlynak, a TV2 cigány származású riporterének magyarázta, hogy a riporternek tudnia kell, hogy milyen kisebbségben élni, és ő (mármint Novák) nem szeretne kisebbségben lenni.
Bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!