Igaza van Novák Elődnek? "Egy kisiskolás meg találja a drogterjesztőket, a rendőrség meg nem?! "
Előző:
Ez nem egészen igaz. Régebben (még ált. iskolás koromban is) tudtam hogy kihez kellet volna fordulnom ha be akarok szerezni füvet és hasist, illetve a keményebb dolgok beszerzése sem lett volna bonyolult. Egyszer sem jött oda hozzám semelyik hogy: "na akkó van szmötyi kettőfélé" pedig megtehették volna mert heti szinten találkoztunk. A családban van olyan ember aki ált. iskola 6. osztályban kezdett el füvezni. (megjegyzem nem éltem soha ilyesfajta termékekkel)
Ilyenkor mindenki (főleg a szülők) úgy állnak hozzá hogy "jaj, a szemét díler megrontotta a drága egyetlenemet". Ez nem igaz. A drága egyetlen ment oda önszántából, önszántából vette meg a cuccot és önszántából használta.
Végül pedig igen, a dílerek nevei általában szóbeszédben terjednek. Aki egy kicsit is kimozdul otthonról illetve több ismerőse is van, azok minimum 2-3 embert is tudnak akiktől be lehet szerezni. Általában a rendőröknek vagy nem szokták elmondani vagy pedig a rendőr is tud róla, de egy szóbeszéd nem elég a házkutatáshoz. Valamint még ott van amit a 4. is mond. A rendőr is félti a családját.
Azt is még esetleg elképzelhetőnek tartom hogy a rendőrök inkább békénhagyják a dílert ha nem az a balhésabb fajta, de legalább akkor olyan cuccot oszt amibe nincsen minden szar belekeverve. Ha lekapcsolják akkor lehet hogy jön egy másik aki már felütött cuccot árul és minden harmadik használó Zacher dokinál fog kikötni. Bár ezt nem tudom megerősíteni mert ilyenről még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!