A Fidesz megmondja az igazat mindenkinek?
Lopni senkinek sem szabad, ez a fidesz monopóliuma!
Csak a mi civiljeink a jó civilek! CÖF
Állami irányítást minden civilnek!
*abban sajnos igaza van, az ellenzék egy szerencsétlen balf_sz,
így aztán semmi kilátás, az országnak annyi :(
Ne lopj!
A kormány nem tűri a konkurenciát!!
.
Az ő igazát...
:D
Bocs de akkora röhögőgörcsöt kaptam, hogy a címnél nem jutottam tovább :D
A fidesz.hu-n "Lopni senkinek sem szabad" XD
Hát ez fenomenális :D
Kérdésre:
Ahogy Orbán sem hazudott soha az életében, mint minden átlagos "nemzetikeresztényjobboldali", ezért ebből természetesen adódik, hogy a Fidesz is igazmondó.
Amúgy is, hogy jut eszedbe, hogy egy politikus hazudik?
A Fidesz is azért kap mindig 2/3-ot mert megmondja a népnek, hogy szarban van az ország. Az igazmondásukról híresek.
Állat Hétparancsolat:
1. Aki két lábon jár, az ellenség.
2. Aki négy lábon jár, vagy szárnyai vannak, az barát.
3. Állat nem visel ruhát.
4. Állat nem alszik ágyban.
5. Állat nem iszik alkoholt.
6. Állat nem öl meg más állatot.
7. Minden állat egyenlő.
"Elvtársak! - kiáltotta Süvi. - Remélem, nem képzelitek, hogy mi, disznók, ezt önzésből csináljuk, vagy előjogokat akarunk biztosítani magunknak? Sokan közülünk egyenesen utálják a tejet meg az almát. Én sem szeretem. Egyedüli célunk az, hogy megóvjuk egészségünket. A tej és az alma (ezt bizonyítja a Tudomány, elvtársak) olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a disznók egészséges táplálkozásához. Mi, disznók, szellemi munkások vagyunk. Ennek a tanyának az egész vezetése és szervezése a mi vállunkon nyugszik. Éjjel-nappal a ti jóléteteken őrködünk. A ti kedvetekért és érdeketekért isszuk a tejet és esszük meg az almát."
Süvi- Állatfarm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!