Amit itthon fizetnek bruttóba, azt kéne mindenkinek nettóban megkapnia nem?
Figyelt kérdés
Akkor még mindig csak a Nyugat-Európai fizetések 40-50%-án lennénk.2014. ápr. 15. 17:03
1/8 anonim válasza:
Hát körülbelül.
A nettó minimálbérnek kéne úgy 100 ezernek lennie legalább.
2/8 anonim válasza:
Jobbat kérdezek. Hogy lehet az,hogy valaki brutto 230ezret kapott nettoban nem érte el a 110 ezret? :D Könyvelőnek mutattuk a bérpapírt,fingja sincs róla,hogy mit is lát :D
3/8 anonim válasza:
Jajj hát olyat nem lehet, még az összes multi kivonulna az országból :D
4/8 anonim válasza:
2-es akkor ott nagyon elnéztek valamit vagy át...tak.Bruttó 230000 nettója 150000 ft körül van.
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok.A kérdésre válaszolva igen én azzal már nagyon elégedett lennék, nem kell nekem a nyugati bér...
6/8 anonim válasza:
# 4/5 Időpont ma 17:18
Elnézték,mi?
És azt mivel magyarázod,hogy 5 éve netto 140 körül keresett, mostanra jó,ha megkapja az említett 110-et? :D
Az OMSZ az Állam pöcegödre...csak akkor nem értem miért várják el,hogy életet mentsenek?
7/8 anonim válasza:
Nem elég nagy a nyomorunk,még le is pontoztok. Gyökerek. Én -sokkal ellentétbe- igazat írok.Mindig.A saját bőrünkön tapasztalt nyomort vagy örömöt...utóbbit ritkábban...sokkal ritkábban.
Hívjon rátok mentőt az Úr Isten.
8/8 anonim válasza:
en a 130 tisztanak is tudnem orulni, hat ha meg kapnek, kajajegyet, szep kartyat, v akarmit, amit hazudnak Viktorek, h jar mindenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!