Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja a komcsik által...

Mi a baja a komcsik által megvezetett embereknek az új autópálya-díjszabással? Én például nagyon örülök neki!

Figyelt kérdés

Én minden második hétvégén lemegyek Balatonra (Budapestről), így egész évre le van tudva az autópálya használatom 15.000-ből. Tavaly ezért 45.000 körüli összegett kellett fizetni.

Azért rossz ez, mert a komcsi csürhe azt mondta az utcán?

2015. jan. 6. 11:24
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Talán szólni kellett volna az embereknek, hogy még karácsony előtt intézzék el a dolgot, és akkor nem terhelődik túl a rendszer. Ja, bocs, akkor még senki nem tudta volna elintézni, mert a drága képviselők csak az utolsó pillanatban találták ki!
2015. jan. 6. 20:47
 32/40 anonim ***** válasza:

# 20

Nesze te kis ostoba fidesznyik:

[link]

2015. jan. 7. 10:04
 33/40 A kérdező kommentje:

32:

Ez a cink nevű alpáriság még viccnek is rossz, komolyan innen akarsz linkelni valamit? Mégis mennyi hitele van ennek? Semmi.

Egyébként meg nincsen testnevelésből írásbeli házi, de ha lenne, akkor sem lenne mindenhol, csak ahol a tanár olyan. Az pedig, hogy milyen a tanár, az nem a kormány hibája. Amúgy meg tudomásodra hozom, hogy létezik testnevelésből érettségi már elég régóta, és ott van szóbeli is, azaz elméleti rész.

2015. jan. 7. 10:35
 34/40 anonim ***** válasza:

# 33

"Egyébként meg nincsen testnevelésből írásbeli házi,.... ........Amúgy meg tudomásodra hozom, hogy létezik testnevelésből érettségi már elég régóta, és ott van szóbeli is, azaz elméleti rész."

Akkor most van, vagy nincs?

Eh, mindegy is. Az olyan fajankók akik a Fideszt támogatják nem hagyják összezavarni magukat tényekkel. Csak a hit számít.

2015. jan. 7. 14:10
 35/40 anonim ***** válasza:

# 34

Szerintem itt te vagy akit nem befolyásolnak a tények. :D Olvasd el még egyszer a 33-ast és próbáld értelmezni, hátha rájössz mekkora hülyeséget írtál :D

Az, hogy van SZÓBELI érettségi tesiből nem ugyanaz, mint az ÍRÁSBELI házi feladat, ami egy nem létező dolog.

2015. jan. 7. 14:56
 36/40 A kérdező kommentje:

34:

Honnan veszed, hogy támogatom a fideszt? Egyáltalán nem támogatom, nem vagyok fideszes. Csupán nem szeretem a hülyeségeket, meg a hozzád hasonló ostobákat, akiket az orruknál fogva vezet pár szélőbalololdali komcsi, és kitalált, kiszínezett dolgokkal hergel a kormány ellen. Aminek persze isszátok minden szavát, és bőgítek a téren az alpári csürhével együtt.

2015. jan. 7. 15:02
 37/40 anonim ***** válasza:

# 36

Értem. Köszönöm, hogy megtudhattam tőled, hogy csupán kitalált dolog

- a fizetős elkerülő szakaszok, körgyűrűk (egyedül Európában)

- a vasárnapi zárvatartás mindenki tiltakozása ellenére

- a tandíj

- a magánnyugdíj megtakarítások kizsarolása

- Mészáros Lőric az ország leggazdagabb gázszerelője

- az üresen kongó milliárdokból felépített stadionok

- a meghamisított földpályázatok

- a trafikmutyi

- stb...

Reméltem is, hogy ezek csak kitalációk, mert ha valóban ilyenek lennének, már régen lámpavason lógna Gyurcsány!

Ja nem, várjál ... ORBÁN!

Mindig keverem ezeket. Bocsiiii!

:-)

2015. jan. 7. 15:10
 38/40 A kérdező kommentje:

37:

te komolyan ennyire sekélyes vagy? Őszintén, te értelmességben milyen szintűnek számítasz a habzó szájú tüntetők között? Erre tényleg kíváncsi lennék.

Mégis minek hoztad elő azokat amiket felsoroltál, ha egyszer ezekről most itt szó sem esett? Te voltál az az értelmes, aki a házi feladatokat is valahogy belecsempészte ebbe a társalgásba. Olyan vagy, mint egy libsi, azokkal sem lehet értelmesen szót váltani, pont ezek miatt. Vagy te is közülük való vagy?

Egyébként meg hol van tandíj? A hallgatók nagy része államilag finanszírozott formában tanul a felsőoktatásban.

A többi felsorolt pontot pedig senki sem tagadta itt.

2015. jan. 7. 15:24
 39/40 anonim ***** válasza:

Akkor lennél szíves ideírni, hogy ebben a mondatodban mégis milyen kitalált dolgokra gondoltál?

"Csupán nem szeretem a hülyeségeket, meg a hozzád hasonló ostobákat, akiket az orruknál fogva vezet pár szélőbalololdali komcsi, és kitalált, kiszínezett dolgokkal hergel a kormány ellen"

2015. jan. 7. 16:04
 40/40 anonim ***** válasza:

Amikor konkrétumokat kellene mondani, akkor persze már nincs válasz....

LOL!

2015. jan. 7. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!