Mi a baja a komcsik által megvezetett embereknek az új autópálya-díjszabással? Én például nagyon örülök neki!
Én minden második hétvégén lemegyek Balatonra (Budapestről), így egész évre le van tudva az autópálya használatom 15.000-ből. Tavaly ezért 45.000 körüli összegett kellett fizetni.
Azért rossz ez, mert a komcsi csürhe azt mondta az utcán?
"Attól még, hogy te 20.000-t mondasz, attól még az 15.000."
Attól függ, hogy hová mész a Balcsin... Az északi partra pl nem kell Somogy megyei matrica, Siófokra viszont kell (hacsak nem lemész ugyanott, ahol az északi partra el lehet menni).
"ha valaki megvenné a matricát január elsején, az álljon órákat sorba"
Azt tudod, hogy a neten is lehet venni matricát sorban állás nélkül?
Nem volt megoldhatatlan, én simán meg tudtam venni elsején a matricát, és még aznap mentem is a pályán. Elég sok embernek nem volt megoldhatatlan, ugyanis mint mondtam, az első 4 napban többen vettek éves matricát, mint tavaly egész évben. Nekik nem okozott gondot. Lehet, hogy egy kicsit túl volt terhelve a rendszer és ezért kellett pár percet várni.
De azért sokatmondó, hogy egy olyan ember pampog itt a netes matrica vétel összeomlásáról, aki nem is tudta eddig, hogy lehet az interneten venni, hanem kitalálta, hogy a matrica pénztáraknál a körútig áll a sor.
"Lehet, hogy egy kicsit túl volt terhelve a rendszer "
Csináljanak olyan rendszert, ami nem terhelődik túl. Ja bocs, két hét alatt nem lehet. Akkor b@*ssza meg az összes állampolgár. Én nem tudtam megoldani, pedig muszáj volt autópályán mennem. Eleve két hét alatt ilyen változásra nem lehet normálisan felkészülni. Miért nem találták ki novemberben, akkor elő lehetett volna készíteni. Miért, miért, miért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!