Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagymamát hogyan szoktathatn...

A nagymamát hogyan szoktathatnám le Gyurcsányról?

Figyelt kérdés

Állandóan ajnározza.

Emlékszem, mikor kicsi voltam, akkor is mindig mondta, kisfiam, az MSZP-re kell szavazni, aki a Fideszre szavaz c_gánypárti , mert Orbán egy c_gány.

Akkoriban a szüleim nagy Fideszesek voltak, azóta kiábrándultak belőle.

Most meg DK DK DK DK, a Gyurcsány Ferenc így meg úgy....stb

Pedig a múltkor kitöröltem az ATV-t a tévéjéből.

Meg azt mondta, hogyha a Jobbikra szavazok, akkor el se menjek hozzá többet.

Pedig arra szavaztam, csak ő ezt nem tudja.

2015. jan. 5. 17:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%

4-es vagyok, amúgy mamád DK-s és neked ez nem tetszik. Szerintem az is szomorú, hogy valaki Jobbikos.

Kivitelezhetetlen, felesleges ötleteik vannak csak, amikre még pénz sincs. Anno kitaláltak egy témát "cigánybűnözés" és ráépítettek egy politikai vállalkozást. Ennyi a jobbik.

Nézd meg, milyen értelmiséget képvisel a jobbik. Én egyetemista vagyok, robotika és mesterséges intelligencia mérnöknek tanulok és a baráti köröm főként mérnökök, közgazdászok, matematikusok, orvosok. Mondhatni értelmiségek vagyunk és kb mindenki LMP-s.

Egyetemen is vannak olyan szakok, amikhez nem kell túl sok ész, szakot nem írok,nem szeretnék megbántani senkit. Azt tapasztalom az olyan karokon főleg fideszesek vannak és kisebbségben jobbikosok. Ezen kívül jobbikosokkal van tele a különböző szakközép iskolák és okj tanfolyamok.

2015. jan. 5. 17:59
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Sehogy. A gyurcsány-hívő nyugdíjasok a legelvakultabb népség a világon. Ha gyurcsány bejelentené, hogy kormányra kerülése esetén másnap minden nyugdíjast akasztás általi halálra ítél, akkor is rá szavaznának.
2015. jan. 5. 18:06
 13/22 anonim ***** válasza:
44%

Sehogy. Nem a te dolgod. Mindenkinek lehet saját véleménye, szerinte a tiéd baromság, szerinted az övé.

Ne legyél ilyen butthurt, ne próbálj meg mindenkit megtéríteni.

2015. jan. 5. 18:39
 14/22 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell leszoktatni, elég ha a legközelebbi választás napján hívod el látogatóba jó messzire, nehogy el tudjon menni szavazni.
2015. jan. 5. 18:49
 15/22 anonim ***** válasza:
46%

Minden öregnek megvan a maga rigojája, nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, gondolom azt hiszi visszakapja a kommernyizmust droid vezére által ami volt fiatal korában, satöbbi.

Mondjuk vicces amit a bekezdésben írtál mert a pártja ugyanúgy ... párti, még a debil koalíció is! :D

2015. jan. 5. 18:56
 16/22 anonim ***** válasza:
85%

"Nézd meg, milyen értelmiséget képvisel a jobbik. Én egyetemista vagyok, robotika és mesterséges intelligencia mérnöknek tanulok és a baráti köröm főként mérnökök, közgazdászok, matematikusok, orvosok. Mondhatni értelmiségek vagyunk és kb mindenki LMP-s. "

Neves egyetemen vagyok, nehéz szakon, a többséget egyáltalán nem érdekli a politika, akit pedig igen, azok szinte mind Jobbik szimpatizánsok. Nem fogok megint utána keresni, de kb fél éve olvastam jó pár cikket a témában, ott is azt írták, hogy a Jobbik a legnépszerűbb párt az egyetemisták körében.

2015. jan. 5. 19:25
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is ilyen, csak nálunk Orbán fut. :D

Hagyd a francba. Mondd neki azt, hogy a Gyurcsányra szavazol, hadd legyen boldog. Lassan úgy is kihalnak ezek, bár attól félek, hogy a most 40-50 éves korosztályból is ilyen lesz idővel, ahogy elnézem az értelmi színvonalat.

2015. jan. 5. 20:13
 18/22 anonim ***** válasza:
67%

"És a Jobbik honnan tudod hogy jobb ? Jelenleg nincs olyan part, ami jo lenne..."

És ezt honnan a fűzfán fütyülőből tudod??? A Jobbik nem volt még hatalmon, viszont gyurcsány MÁR IGEN.

Nagyid menthetetlen, bocsi, de az idősek nagy része buta és elvakult, ő még azt hiszi, hogy ezek az emberek kommunisták pedig már közel sem azok, ha pedig nagyid tudata 100%ig ép, akkor én lehet hanyagolnám a látogatását, ha a politikai nézete többet ér, mint a saját unokája...

2015. jan. 5. 20:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Az én nagymamám is ilyen volt, ilyenek a nagymamák. (nem általánosítok ám, mindenem volt a nagymamám :D) Ezért tud a fidesz gyózni és ezért tud szavazatot szerezni a baloldal. Ők az átévét és hírtévét nézik, ebbőlő tájékozódnak és nagyon manipulálhatók. Nem tudod mamámadt leszoktatni, vagyis kétlem, hogy menne, sajnos ez van. Nem akarnám az időseket kizárni a szavazásból, de azért szomorú, hogy a manipulálható időseknek is ugyan olyan szavazati joguk van, mint a nyitott szemmel járó embereknek. Sajnos ez van, ez a demokrácia és ez a média. Üdvözlöm nagymamádat, jó egészéget neki! :)
2015. jan. 5. 21:58
 20/22 anonim ***** válasza:
jó sok a helyesírási hiba, bocsesz, mindig elfelejtem átnézni küldés előtt. . .
2015. jan. 5. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!