Mit gondoltok Gyurcsányról?
Elképzelhetőnek tartjátok, hogy Gyurcsány a Fidesz embere és mintegy a baloldalba beépített téglaként dolgozik a politikai baloldal bukásán. Úgy látom az ő munkájának köszönhető a Fidesz 2/3 fölötti győzelme, az MSZP kettészakadása, és sikeres munkája esetén az MSZP és a DK is ki fog esni a parlamentből.
Hallottunk a rendszerváltás idején a különböző politikai pártokba beépített ügynökökről, amelyek vezető pozícióra törtek, hogy aztán tönkretegyék a pártot. Elképzelhetőnek tartjátok, hogy Gyurcsány a Fidesz ügynöke?
Ha így van, akkor ő a legsikeresebb politikusa a Fidesznek.
Én nem tudom elképzelni. Ez egy olcsó ponyvaregénybe illő összeesküvés elmélet.
Gyurcsány egyszerűen egy lelki szellemi toprongy, egy jellemtelen figura.
gyurcsány a fidesz ügynöke lenne?
Ő ahhoz túlságosan is hülye.
Én is gondoltam már erre, de nem hiszem hogy így van, a jobboldal (bármit nevezünk annak) ehhez egyrészt béna, másrészt magáról se tudja hogy ki kinek az ügynöke a pártokon belül.
Azt viszont el tudom képzelni hogy Ferit a perével "fogják": nem ítélik el, viszont elvárják tőle hogy aktív legyen, szerepeljen, kavarjon, hülyeségeket beszéljen. Ő pedig, mint gyógyászati eset, jól is érzi magát, talán soha jobban, mint most, amikor üldözött szerepben pojácáskodhat.
ma 22:02
Igen, valami ilyesmi lehet. egészen biztosan valahogy a Fidesznek dolgozik.
"Elképzelhetőnek tartjátok, hogy Gyurcsány a Fidesz embere "
Ez így kicsit hollywoodi. Azt viszont el tudom képzelni, hogy vannak kétes ügyei, és a büntetlenségért cserébe fideszes pártszolgálatot teljesít a DK megalapításával és vezetésével.
Tehát Gyurcsány eredetileg nem volt beépített ember (a baloldaliak messiásként istenítették 2004-ben, a baloldali írók, közgazdászok és minden más értelmiségi elélvezett már a neve említésétől is), viszont nem kizárt, hogy már kb. 1,5 éve a Fidesz embere.
"Ha így van, akkor ő a legsikeresebb politikusa a Fidesznek."
Ha ügynök, ha nem ügynök, eddig ő tette a legtöbbet a Fideszért.
Elképzelhetőnek tartom, hogy a Fidesz Gyurcsányra építve szeretne megint 2/3-ot elérni.
Az egész ellenzéket a Gyurcsány által szolgáltatott sorozatos balhék tematizálják, ezzel züllesztik az esetleges alternatíváról kialakuló képet.
Azért annyira nem látom sötétnek Gyurcsányt, hogy ezzel ne lenne tisztában.
Számomra a lemondása utáni visszatérése óta egyértelműnek tűnik, hogy valamilyen módon tevékenységével a Fideszt kívánja támogatni. Még az LMP-t is igyekszik összemosni a személyével a rendezvényeiken való sorozatos megjelenésével. Hogy őket is húzza le magával.
Szerintem mérhetetlenül profin cselekszik, kérdés, hogy mit kaphat ezért a Fidesztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!