A nagymamát hogyan szoktathatnám le Gyurcsányról?
Állandóan ajnározza.
Emlékszem, mikor kicsi voltam, akkor is mindig mondta, kisfiam, az MSZP-re kell szavazni, aki a Fideszre szavaz c_gánypárti , mert Orbán egy c_gány.
Akkoriban a szüleim nagy Fideszesek voltak, azóta kiábrándultak belőle.
Most meg DK DK DK DK, a Gyurcsány Ferenc így meg úgy....stb
Pedig a múltkor kitöröltem az ATV-t a tévéjéből.
Meg azt mondta, hogyha a Jobbikra szavazok, akkor el se menjek hozzá többet.
Pedig arra szavaztam, csak ő ezt nem tudja.
Dehogy látja jól.
Gyurcsányra azért szavaz, mert azt hiszi több lesz a nyugdíja.
Pedig, így is bőven átlag feletti a nyugdíja, sokan nem is keresnek ennyi pénzt.
És a Jobbik honnan tudod hogy jobb ? Jelenleg nincs olyan part, ami jo lenne...
A Jobbik most amugy is nagyon meno a fiatalok koreben... Eleg undorito!
Nem tudod leszoktatni. Én személyesen ismertem az LMP-s indulót a körzetünkbe és mondtam mamámnak hogy szavazzon rá, mert tényleg ismerem és értelmes, megbízható stb stb. De ő is MSZP, MSZP, MSZP.
Olyan időben éltek, amikor balra kellett szavazni, ezt szokták meg. Hagyd, amúgy sem tudsz megváltoztatni 60-70 év politikai gondolkodásmódot hirtelen.
"kitöröltem az ATV-t a tévéjébôl"....omg lol
Sztem vesszél össze a nagymamáddal idióta politikai pártok miatt, utána biztos jobban érzed majd magad (y)
"És a Jobbik honnan tudod hogy jobb"
és te honnan tudod hogy rosszabb?
Nem veszek össze vele, ezért nem árulom el neki, hogy kikre szavaztam.
Csak, néha olyan kiábrándító, hogy, amikor elmegyek azzal kezdi "a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr szerint....a Gyurcsány elnök azt mondta...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!