Hogyan lehet segélyekből megélni?
Több helyen is olvastam hogy nem egy jó móka , és amúgy 3 hónapnál tovább lehetetlen is.
Hogyha "szeretnék" még pár gyereket is nemzeni mellé - a családi pótlék miatt - még az sem lenne túl sok , ráadásul a családi pótléknak is vannak feltételei.
Úgy tudom viszont hogy többekközt a mi hazánkban is vannak olyan bizonyos "rétegek", akiknek sikerült ügyesen úgy csűrni , csavarni a dolgokat, hogy mégis népes családot is sikerül fenntartaniuk valamilyen módon. Igaz hogy nem esznek minden nap lazacot, nem szép igényes házban laknak, de azért életben maradnak, és ahogy elnézem cigire is futja nekik, és többnyire alultápláltnak sem mondhatóak.
Hogy van ez hogy a magyar belehal ha segélyből kell élni,mások pedig ebben a közegben is szaporodnak mint a nyulak? Ők hogy csinálják ezt? Milyen juttatásokat, segélyeket igényelnek?
pl. mifelénk jár ingyen kandalló ingyen tűzfa, de ez mellé fűtéstámogatás is. Ingyen bevezették nekik a gázcsonkot a portákra (nekem 147.000ft ba került) Mióta bent van kerti slaggal van bevezetve a házba a gáz.
Lopják az áramot. nem büntetik meg érte úgysem tudja kifizetni. Víz dettó.
Kommunális adót nem kell fizetni sőt semmi adót mert méltányossági alapon mindent benyel az önkormányzat.
Természetesen ingyen lakás mer jár nekik.
Tehát rezsi kilőve ami éves szinten minimum 600K ft (4 havi fizetés az évből.
Na ez a második már egy olyan válasz volt amit vártam is. Végre.
Kajálást miből oldják meg? Csak a családi pótlék s a munkanélküli segély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!