Ezek után a Jobbik semmivel sem lenne különb a Fidesztől?
Már ezt "megkérdezted" párszor! :D
Egyébként ha a liberátor haverjaidnak lett volna csak ilyen hitvány programja a k..rv.országozáson, nokiás-dobozokon, 'zóbán takaroggyon kívül lehet előrébb lennénk.
Vagy a fidis rizsacsökkentésen kívül. :)
"Eddig a Jobbik sem kifogásolta az egykulcsos adót."
Jobban kellett volna figyelni. Amióta elvben tervezték bevezetni, tiltakozott ellene.
Kedves Kérdező!
A kérdésedet független szakértőktől kérdezd...de ők mint láthatod, nem adnak pozitív előrejelzéseket.
Itt nyilván neked az elfogult jobbikosok válaszolnak és ők nyilván nem fogják azt mondani, hogy a jobbikos gazdpolitika ultrag@gyi és nincs meg hozzá a forrás, sem a kivitelezés mikéntje. Ha elolvasod pl. a IV. Béla tervet (én még ezt olvastam és nem hiszem, hogy idénre sokat változott), akkor világosan fogod látni, hogy 1-2 dolgot leszámítva,,,kivitelezhetetlen... Egy 7 éves gyerek is tud ilyen álmodozást írni és stb...Egyébként pedig,,,rosszabb lenne a fidesznél,,,ez a fideszes őrület teljesedne ki és folytatódna nagyban...de szerencsére ebből már a többség nem kér...!
"A kérdésedet független szakértőktől kérdezd...de ők mint láthatod, nem adnak pozitív előrejelzéseket.
Itt nyilván neked az elfogult jobbikosok válaszolnak és ők nyilván nem fogják azt mondani, hogy a jobbikos gazdpolitika ultrag@gyi és nincs meg hozzá a forrás, sem a kivitelezés mikéntje. Ha elolvasod pl. a IV. Béla tervet (én még ezt olvastam és nem hiszem, hogy idénre sokat változott), akkor világosan fogod látni, hogy 1-2 dolgot leszámítva,,,kivitelezhetetlen... Egy 7 éves gyerek is tud ilyen álmodozást írni és stb...Egyébként pedig,,,rosszabb lenne a fidesznél,,,ez a fideszes őrület teljesedne ki és folytatódna nagyban...de szerencsére ebből már a többség nem kér...!"
Csak nem libberek azok a "független szakértők"? :)
Persze a "többség" inkább a 'zóbán takaroggy, k.rv.ország, fasisztázás "programú" ballibet választaná?
Amúgy nem érdekel a jobbik, de a nagyhangú észosztásotok előtt nem ártana ezen is elgondolkodni!
Szánalmas, hogy a fröcsögésetek helyett nem tudtok akkor a jobbik hitvány programjától különbet kidolgozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!