Ha hányok a Fidesztől, akkor automatikusan baloldali vagyok?
Figyelt kérdés
Jobbikos biztos nem lennék, mert nem vagyok oda a szélsőségekért. De a baloldalra sem szavaznék, hiszen ők (is) szétloptak mindent, amit tudtak.2014. okt. 5. 22:16
1/20 anonim válasza:
Liberális?Szélsőbaloldali?Anarchista?
2/20 A kérdező kommentje:
Köszi, de a felsorolt háromból egyik sem szimpi. Akkor mi legyek?
2014. okt. 5. 22:18
3/20 anonim válasza:
Jobboldal nem egyenlő Fidesz,
baloldal nem egyenlő MSzP és társai,
hogy melyik világnézet áll közel hozzád, neked kell tudni...
4/20 anonim válasza:
Én is hányok, de semmilyen párttal nem szimpatizálok.
5/20 anonim válasza:
Miert lennel?
A Fidesz minden csak nem jobboldali part. Inkabb balos/populista.
Valodi jobboldalikent csak utalhatod a Fideszt.
6/20 Vadkan01 válasza:
Én már leszoktam arról, hogy rosszul legyek, kikészüljek a politikusoktól, túl sok energiát pazarlok el velük, úgyhogy csak tojok a pofájukba.
7/20 anonim válasza:
Mögötted sem állhat sok évtizedes tapasztalat. A Fidesz egyszerűen egy pragmatista formáció mindenféle ideológiai elkötelezettség nélkül. Oda nyal, ahonnan vár valamit, forgatja a köpönyeget, mint a matador.
8/20 anonim válasza:
MSZP is 8 évig volt hatalmon, akkor nem hánytál ? Most a FIDESZ is legalább 8 évig lesz, ez így fair
9/20 anonim válasza:
Minden értelmes ember hány a Fidesztől.
10/20 anonim válasza:
Ez annyit jelent, hogy normális ember vagy. Jelenleg minket, magasan képzett, proaktív fiatalokat egyetlen párt sem képvisel. Én kínomban az LMP-re voksoltam, de inkább elhúztam az országból. Sajna ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!