Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha hányok a Fidesztől, akkor...

Ha hányok a Fidesztől, akkor automatikusan baloldali vagyok?

Figyelt kérdés
Jobbikos biztos nem lennék, mert nem vagyok oda a szélsőségekért. De a baloldalra sem szavaznék, hiszen ők (is) szétloptak mindent, amit tudtak.

2014. okt. 5. 22:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. A Fidesz nem jelent egyenlőséget a jobboldal között, pláne, hogy egy olyan pártról beszélünk, amely liberálisból, polgárivá, majd keresztény demokratává, konzervatívvá és most szabadságharcos jobboldalivá alakult mindössze 25 év alatt. Már csak azt nem tudom, hogy követői ezt miként tudják elrendezni a fejükben.
2014. okt. 5. 22:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Pont, hogy nem.
2014. okt. 5. 22:58
 13/20 A kérdező kommentje:

"Már csak azt nem tudom, hogy követői ezt miként tudják elrendezni a fejükben."

Úgy, hogy egyszerűen nem emlékeznek rá, hogy a Fidesz forgatta a köpönyegét. A keresztanyám egy igazi fideszbirka (70 éves), tegnap megkérdeztem tőle, emlékszik-e még e 90-es évek elejére, amikor a Fidesz liberális párt volt. Erre azt mondja: NEM, a Fidesz mindig is az a Fidesz volt, ami ma!

2014. okt. 5. 23:11
 14/20 A kérdező kommentje:

Annak aki kérdezte, hogy a 8 év MSZP alatt nem hánytam-e:

- De igen, akkor is hánytam :(

2014. okt. 5. 23:21
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Van egy jó meg egy rossz hírem:

A jó, hogy ha hánysz ettől a poszt-kádárista politikai felhozataltól ami ma Magyarországon van, akkor pont, hogy jobboldali vagy.

A rossz hír viszont az, hogy a jelenlegi felhozatalban nincs senki, akire szavazhatnál. :(

2014. okt. 5. 23:38
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

Először döntsd el, hogy mit utálsz.

Utálod a Matolcsyt, az Orbánt, a Lázárt? Mert akkor nem egy pártot utálsz, hanem egy (néhány) arrogáns maffiózót.

Általában utálod a sikkasztást, a lopást, a hazudozást? Mert akkor sem egy pártot utálsz, hanem az egész politikát.

Utálod azt a politikát, programot, ami mentén a Fidesz vezeti az országot? Na akkor tényleg a Fideszt utálod :)

Ha az utolsó csoportba tartozol, akkor érdemes keresni magadnak egy másik (akár baloldali) pártot, aminek a programja szimpatikusabb. Ha az első két csoport valamelyikébe, akkor sajnos nincs megoldás, maffiózók, lopás, hazugság a politikában mindenhol jelen van.

2014. okt. 6. 08:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Matolcsi, Orban, Lazar, Rogan, Szijjarto = Fidesz.
2014. okt. 6. 09:27
 18/20 anonim válasza:

Azért mert hánysz a fidesztől még nem vagy baloldali.

Én is hányok mégsem vagyok baloldali.

2014. okt. 6. 09:47
 19/20 anonim ***** válasza:
sőt azon felül hazaáruló, liberálbolsi, liberálnáci, stb
2014. okt. 6. 11:11
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
"Ha valakit vérig akarsz sérteni, mondd neki, hogy Fideszes!"
2014. okt. 6. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!