Ha hányok a Fidesztől, akkor automatikusan baloldali vagyok?
"Már csak azt nem tudom, hogy követői ezt miként tudják elrendezni a fejükben."
Úgy, hogy egyszerűen nem emlékeznek rá, hogy a Fidesz forgatta a köpönyegét. A keresztanyám egy igazi fideszbirka (70 éves), tegnap megkérdeztem tőle, emlékszik-e még e 90-es évek elejére, amikor a Fidesz liberális párt volt. Erre azt mondja: NEM, a Fidesz mindig is az a Fidesz volt, ami ma!
Annak aki kérdezte, hogy a 8 év MSZP alatt nem hánytam-e:
- De igen, akkor is hánytam :(
Van egy jó meg egy rossz hírem:
A jó, hogy ha hánysz ettől a poszt-kádárista politikai felhozataltól ami ma Magyarországon van, akkor pont, hogy jobboldali vagy.
A rossz hír viszont az, hogy a jelenlegi felhozatalban nincs senki, akire szavazhatnál. :(
Először döntsd el, hogy mit utálsz.
Utálod a Matolcsyt, az Orbánt, a Lázárt? Mert akkor nem egy pártot utálsz, hanem egy (néhány) arrogáns maffiózót.
Általában utálod a sikkasztást, a lopást, a hazudozást? Mert akkor sem egy pártot utálsz, hanem az egész politikát.
Utálod azt a politikát, programot, ami mentén a Fidesz vezeti az országot? Na akkor tényleg a Fideszt utálod :)
Ha az utolsó csoportba tartozol, akkor érdemes keresni magadnak egy másik (akár baloldali) pártot, aminek a programja szimpatikusabb. Ha az első két csoport valamelyikébe, akkor sajnos nincs megoldás, maffiózók, lopás, hazugság a politikában mindenhol jelen van.
Azért mert hánysz a fidesztől még nem vagy baloldali.
Én is hányok mégsem vagyok baloldali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!