Mit szóltok ahhoz, hogy az MSZP és az LMP meg akarja akadályozni a magyar föld külföldi kézre jutását?
Most nem a Jobbik kampány miatt, de ők már (fél) éve is ezt mondták, mégis vannak, akik emiatt is mutogattak rájuk. Most mi történt?
Hánynom kell :(
Az mszp bőre mellett a jávai rinocérosznak hamvas babapofija van!
09:45 Téged mi győzött meg másodszorra is?? Ezt sohasem tudtam megérteni. Neked nem jelentett semmit sem annakidején az, amikor Medgyesi, Erdély románokhoz kerülését ünnepelte Budapesten, a román delegációval az ő nemzeti ünnepükön? Csakmert ez a tolerancián bőven túlmutató pofátlanság előre jelezte, hogy a vezetésnek nem igazán jelent semmit sem a nemzeti öntudat. Márpedig így mi a biztosíték arra, kogy a köz érdekét tartanák szem előtt a korrupt pénzzel ellentétben?
Sajna az én memóriám sem friss, és nem emlékszem pontosan mindegyik nagy párt napvilágra került szem ét ügyeire, de azt tudom, mert erre az egyre emlékszem, hogy szinte mindegyikkel rosszul járunk, és jártunk eddig is.
Én arra vagyok azért büszke, hogy engem egyikőjüknek sem sikerült még elvakítaniuk, és meg tudtam őrizni a saját gondolataimat.
Hol voltál 4 évvel ezelőtt, amikor egy elismert közgaszdász kutató azt nyilatkozta az egyik kereskedelmi tv választási műsorában, hogy a vezető politikusok és pártok, 1 centi saját előnyért az országnak 100 centi hátrányt szemrebbenés nélkül elviselnek??!! Ez mindent elárul, és igazolódik hétről hétre!
Tényleg őszintén szeretném tudni, hogy mi volt az, amivel kiütötték a józan paraszti eszedet, és a kampánymondataiktól megrészegülve behúztad nekik az ikszet?
Ne vedd személyeskedésnek! Te is a honfitársam vagy, és nem téged tekintelek ellenségnek, hanem a korrupt ploitikusainkat.
"Az lmp nem erő, hanem egy gazdag gyerekekből álló baráti kör."
De jó lenne, ha így lenne.:) Akkor legalább gazdag lennék...:)
De most komolyan, honnan veszitek ezeket a baromságokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!