Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy az...

Mit szóltok ahhoz, hogy az MSZP és az LMP meg akarja akadályozni a magyar föld külföldi kézre jutását?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Most nem a Jobbik kampány miatt, de ők már (fél) éve is ezt mondták, mégis vannak, akik emiatt is mutogattak rájuk. Most mi történt?

Hánynom kell :(

2010. febr. 4. 23:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Eddig meg amnéziásak voltak, mi?
2010. febr. 4. 23:44
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Ha megint kormányra kerülnek, úgy is kiárusítják. Egyébként biztos hallottad már, hogy vagy a Jobbik kerül kormányra, vagy aki kormányra kerül, a Jobbik programját valósítja meg.
2010. febr. 4. 23:52
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem is gusztustalan.Jó lenne ha eltünnének már a p*csába!
2010. febr. 5. 00:34
 4/13 anonim ***** válasza:
7%
Ahelyett, hogy örülnétek, hogy egy kérdésben végre szinte az összes párt egyetért. Egyébként Magyarország az egyetlen európai ország, ahol még tilos a külföldiek számára a föld vásárlása. Rajtunk kívül az összes többi ország évekkel ezelőtt megnyitotta a piacát. Úgyhogy a kiárusítós dumával is nyugodtan leállhattok.
2010. febr. 5. 01:15
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

Kampányfogás!

A szocik sohasem voltak nemzeti érzelműek! Miért pont most gondolnák így?!

Az LMP értelmiségi középrétegből áll főképp, ha jól tudom. Tőlük elhiszem hogy komolyan gondolják. Ők azok akik ugyanúgy hányni tudtak a mai politikától mint mi mind, de ők azt mondták, hogy nem ez a szakmájuk (merthogy mindegyiknek van tisztességes foglalkozása), de jobban csinálnák.

Legalábbis én ezt vettem le.

2010. febr. 5. 01:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Kellemesen csalódtam, hogy a többség legyint, mikor meglátja, hogy "az MSZP és az LMP" :D Egyedül a kérdező hajlamos ekkora összemosásokat természetesnek tekinteni, legalábbis egyedül ő kezd emeszpézni, mintha az LMP javaslata csak része lenne a nagy összeesküvésnek, amiben az MSZP érthetetlen, végre nem nemzetellenes terveit sikerül összehozni hihetően... Hurrá, akkor biztos nem az van, hogy egy fasza kis kölökpárt tényleg le a kalappal szintű meló után bedobta a cseppet sem könnyed javaslatát, és túl komoly volt az érvrendszer, nem lehetett szőnyeg alá söpörni. Vagy ilyesmi. Mivel áll gyengébb lábakon, mint a kétségekben is kételkedő gondolkodás szülte különös hányinger?

Megjegyzem, az LMP megalakulása óta ordibálja a lokális gazdaságok feltápolását, a helyben termelést, rendesen a fantasztikus lakossági mobilitás szükségtelenné válását, és persze ezzel az olajpiactól függés minimalizálását. Később találkoztam Jobbikos nyilatkozatokban is egyik-másik elemhez hasonlóval. Pöttyet másképp tudjuk.

2010. febr. 5. 02:59
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom srácok eddig szerintetek ki késleltette? Jobbik mi? Gondolkozzatok már! Ők voltak hatalmon?
2010. febr. 5. 04:27
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
Az lmp nem erő, hanem egy gazdag gyerekekből álló baráti kör.
2010. febr. 5. 06:42
 9/13 anonim ***** válasza:
erre 8 év idejük lett volna addig nem jutott eszükbe,most már tuti nem szavazok az mszp-re teljesen kiábrándultam belőlük,egy törzsgyökeres mszp szavazó.
2010. febr. 5. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:

"Úgyhogy a kiárusítós dumával is nyugodtan leállhattok."

Azért azt még érdemes lenne vizsgálgatnod, hogy hol lett kissé már pofátlanul szembetűnő az "olcsósítás". Elég, ha szomszédos országokban trógeroló barátaid beszámolója mellé teszed a képzeletbeli sajátodat...

2010. febr. 5. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!