Mit szóltok ahhoz, hogy az MSZP és az LMP meg akarja akadályozni a magyar föld külföldi kézre jutását?
Most nem a Jobbik kampány miatt, de ők már (fél) éve is ezt mondták, mégis vannak, akik emiatt is mutogattak rájuk. Most mi történt?
Hánynom kell :(
Kampányfogás!
A szocik sohasem voltak nemzeti érzelműek! Miért pont most gondolnák így?!
Az LMP értelmiségi középrétegből áll főképp, ha jól tudom. Tőlük elhiszem hogy komolyan gondolják. Ők azok akik ugyanúgy hányni tudtak a mai politikától mint mi mind, de ők azt mondták, hogy nem ez a szakmájuk (merthogy mindegyiknek van tisztességes foglalkozása), de jobban csinálnák.
Legalábbis én ezt vettem le.
Kellemesen csalódtam, hogy a többség legyint, mikor meglátja, hogy "az MSZP és az LMP" :D Egyedül a kérdező hajlamos ekkora összemosásokat természetesnek tekinteni, legalábbis egyedül ő kezd emeszpézni, mintha az LMP javaslata csak része lenne a nagy összeesküvésnek, amiben az MSZP érthetetlen, végre nem nemzetellenes terveit sikerül összehozni hihetően... Hurrá, akkor biztos nem az van, hogy egy fasza kis kölökpárt tényleg le a kalappal szintű meló után bedobta a cseppet sem könnyed javaslatát, és túl komoly volt az érvrendszer, nem lehetett szőnyeg alá söpörni. Vagy ilyesmi. Mivel áll gyengébb lábakon, mint a kétségekben is kételkedő gondolkodás szülte különös hányinger?
Megjegyzem, az LMP megalakulása óta ordibálja a lokális gazdaságok feltápolását, a helyben termelést, rendesen a fantasztikus lakossági mobilitás szükségtelenné válását, és persze ezzel az olajpiactól függés minimalizálását. Később találkoztam Jobbikos nyilatkozatokban is egyik-másik elemhez hasonlóval. Pöttyet másképp tudjuk.
"Úgyhogy a kiárusítós dumával is nyugodtan leállhattok."
Azért azt még érdemes lenne vizsgálgatnod, hogy hol lett kissé már pofátlanul szembetűnő az "olcsósítás". Elég, ha szomszédos országokban trógeroló barátaid beszámolója mellé teszed a képzeletbeli sajátodat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!