Miért provokatívak a melegfelvonulások?
Ha el akarják fogadtatni magukat, miért rúgnak bele azokba, akik eleve ellenzik a melegséget? Például a vallásos emberekbe, amikor papruhába öltöznek. Egy hasonló példa: ha mondjuk bevándorló vagyok Angliában és az idegengyűlölet ellen tüntetek, nem az a megoldás, hogy nyilvánosan elégetem a brit zászlót és leköpöm a királynő képét, nem? Akkor a melegek miért teszik gyakorlatilag ugyanezt?
Nem lenne több értelme egyszerű hétköznapi ruhában felvonulni, hogy az emberek lássák, a melegek is teljesen átlagos, normális emberek?
"a kevésbé megértő emberek figyelmébe ajánlom a büszkeség és munkásélet című filmet, talán az valamennyire pótolja az űrt a fejetekben. Most játszák a mozikban, pont erről szól."
Már csak azért sem vagyok rá kíváncsi.
Személy szerint nekem nincs semmi bajom a melegekkel. A melegfelvonulásokat viszont ellenzem, de nem is azért, mert "rózsaszín alsógatyás seggrázók" vesznek benne részt, hanem mert amikor kitalálják, hogy vonulgatnak, lebénítják Budapest jó részén az egész forgalmat, közlekedést. Tőlem csinálhatják ahogy akarják, de akkor valami külső kerületben vagy a mezőn csinálják ahol nem zavarnak bele a mindennapokba.
Másrészről pedig nem igazán kedvelem a szándékos provokációt. Látják, hogy néhányan úgy ugrálnak a kordonok mögött, mint a veszett kutyák, de mégis csinálják. Nem beszélve arról, hogy ezzel csak még több gyűlöletet keltenek.
"Az ellenzékiek úgy viselkednek mint a náci majmok"
Náczi, akinek nem tetszik, hogy szado-mazo kellékekkel és más ilyen beteges dologgal vonultok ? Már az is náczi, aki beteg dolognak tartja a szado-mazo kellékeket ?
Az ilyesmik a kisgyermekek fejlődését torzítják. Az egy dolog, hogy felnőttként valaki ezt az utat választja, de gyermekként nem kellene bíztatni az illetőt ilyesmire ...
"felvonulók a szolidak és nem csak homokosok vonulnak fel egyébként."
Szado-mazo felszerelés, mint valami szolid dolog. Egyébként nem csak a repedtseggűek dolgait nem helyeseljük, a szado-mazo szexet csinálni heterokról is megvan a véleményünk.
konkrétan mondd el kedves előző hogy mikor láttál szadomazó kellékeket viselő meleget (dátum, helyszín vagy valami ne csak a levegőbe mondd)
a kisgyerekek meg nem fognak szimpátiát váltani azért, mert a generációk egyre toleránsabbak lesznek, ha hetero beállítottságú, nem fogja csak azért az egyenneműeket preferálni mert olyat is lát.
Los Angeles Up Your Alley rendezvényei vagy az itthoni rendezvényeken nem egyszer láttam rózsaszín csuhával, rózsaszín bibliautánzattal és korbáccsal vonuló elmeháborodottat is.
Látom nem érted. Az egy dolog, hogy ki kivel szereti csinálni, de az már minősíthetetlen, hogy minden BDSM dologgal felvértezve csináljátok. Az erőszakszexelőt elítélem, legyen homokos vagy hetero.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!